Çetin Emeç Alt Geçidi Mermerle Kaplanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çetin Emeç (Polisevi önü) Altgeçidi‘ne yapacağı mermer cephe kaplama çalışması nedeniyle aşamalı olarak yolun bir yönünü trafiğe kapatacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çetin Emeç (Polisevi önü) Altgeçidi‘ne yapacağı mermer cephe kaplama çalışması nedeniyle aşamalı olarak yolun bir yönünü trafiğe kapatacak. Çalışmalar nedeniyle trafiğin tek şeride düşeceğini vurgulayan Fen İşleri yetkilileri, “Trafik tamamen kapalı olmayacak ama tıkanıklık yaşanmaması için Başkentlilerden mümkün olduğu kadar alternatif yolların kullanılmasını rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın alt geçitteki cephe kaplama çalışmaları nedeniyle Çetin Emeç Bulvarı ile Dikmen Caddesi‘nin kesiştiği köprülü kavşak alt geçidinde trafik, yarın saat 22.00’den itibaren aşamalı olarak kapatılarak, tek tarafta çift yönlü olarak akıtılacak. 1 Temmuz Cuma günü saat 22.00’dan itibaren alt geçidin Hoşdere Caddesi’nden Çetin Emeç Bulvarı istikametine giden yol trafiğe kapalı olacak. Bu sürede diğer taraf çift yönlü olarak trafiğe açılacak. Bu yöndeki çalışmalar bittikten sonra ise alt geçidin Çetin Emeç Bulvarından Hoşdere Caddesi’ne giden yönü kapatılıp, diğer trafik çift yönlü olarak akıtılacak.

    Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yolun araç trafiğine tamamen kapatılmayacağını belirtip, “Yine de trafik yönünden özellikle mesai saatlerinde bir tıkanıklık yaşanmaması için Başkentlilerden mümkün olduğu kadar alternatif yolların kullanılmasını rica ediyoruz.” açıklamasını yaptı.