Bulut İnşaat, Basınla Buluştu

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, inşaat sektörünün yükselişe geçmesini beklediklerini belirterek, önümüzdeki günlerde yapacakları projenin İstanbul‘un simgelerinden biri olacağını belirtti.

Bulut İnşaat, Basınla Buluştu
Bulut İnşaat, Basınla Buluştu
Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Günay Restoran‘da düzenlenen özel bir yemekte basın mensuplarıyla buluştu. Bulut İnşaat‘ın yeniliklerinin ve sektörün durumunun konuşulduğu yemekte, dev bir pasta da kesilerek konuklara ikram edildi. İnşaat sektörünün durumunu değerlendiren Temel Bulut, "Şu an sektörde seçim dönemi nedeniyle bir durağanlık söz konusu. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de aynı durum devam etti. Ancak önümüzdeki günlerde sektörün tekrar atağa geçeceğini düşünüyorum" dedi.

Bulut İnşaat‘ın gelecekteki projeleri ile ilgili bilgiler de veren Temel Bulut, "Geçmişte de aynı işi yapıyorduk. Ancak o dönemde yaptıklarımız küçük çaplı işlerdi. Bu kadar duyulma imkanı olmuyordu. Yine sağlıklı, kaliteli, sosyal yaşam alanları olan konutlar yapıyoruz. Esenyurt bölgesi de talep gören bir bölge olduğu için orada satışlarımız daha da iyi. Bu bölgede arazi bulmak da mümkün. Önümüzdeki 9. ayda satışa çıkacağımız bir projemiz var ki İstanbul‘un simgesi olacak bir proje" diye konuştu.

Temel Bulut, ev almayı düşünenlere de çağrıda bulunarak, "İnsanlara her türlü imkanı sağlıyoruz yeter ki ev almayı düşünsünler. Bazen bizim satış ofislerimize karı koca sadece bakmak için dolaşmak için geliyor ancak daire alıp çıkıyorlar. Çünkü bir arabası varsa yetiyor. Onu peşinat yapıp ev alabiliyor" diye konuştu.

Ece Erken‘in sunuculuğunu yaptığı geceye, Karadenizli ünlü türkücü Davut Güloğlu, oyuncu Nefise Karatay, gazeteciler ve davetliler katıldı. Gecede Bulut İnşaat‘ın proje maketinden esinlenerek yapılan dev bir pasta da Temel Bulut tarafından kesilerek konuklara ikram edildi.

Sahneye çıkarak konuşan Temel Bulut, "Her başarılı adamın arkasında bir erkek vardır" diyerek sahneye 20 yıllık çalışma arkadaşı Müge Atak‘ı çağırdı. Temel Bulut, Müge Atak‘ın hayatında önemli bir rolü olduğunu belirterek, bugünE kadar yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür etti. Gecede davetliler, geç saatlere kadar eğlendi.

Kaynak: İHA