Ordusporlu İrfan Babaocağında

26 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig’e çıkan Orduspor’un başarılı orta saha oyuncusu babaocağı Dalaman’da sezonun stresini atıyor.

Ordusporlu İrfan Babaocağında
Süper Lig yolunda Ankara’da oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Maçı’nın 88. dakikasında Ahmet Kuru’ya asist yaparak galibiyette büyük katkısı olan Orduspor’un başarılı orta saha futbolcusu İrfan, sezon bitimindeDalaman’daki baba ocağına geldi. Sezonun yorgunluğunu atan İrfan, babasının işlettiği yufkacı dükkanlarında yardıma başladı.

İrfan’ın futbola Marmaris Belediyespor’da başladığını bildiren babası Şaban Başaran, “Oğlum İrfan; küçük yaşlardan beri futbol tutkunuydu. Futbol hayatını Marmaris Belediye Spor’da başladı. Marmaris Belediyespor lig’den çekilince, İrfan 40 bin TL. karşılığında Galatasaray alt yapısına transfer oldu. Galatasaray alt yapısında çok çalışarak iyi bir futbolcu olarak kendisini kanıtladı. 2009–2010 futbol sezonunda 1. lig’de mücadele eden Orduspor’a transfer oldu. Orduspor’un hemen her karşılaşmalarında yer aldı. Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için Ankara’da oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının 88. dakikasında Ahmet Kuru’ya verdiği güzel pas sonunda Orduspor galip gelip, şampiyon olarak gelecek yıl Spor Toto Süper Lig’de yer alacaktır. Ailece çok mutluyuz. Sezonun bitmesiyle birlikte İrfan Dalaman’a gelerek işlettiğimiz yufkacılık dükkânımızda yardım etmeğe başladı. Futbol hayatında başarılı olması için ailece seferberiz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki başarılı olsun” dedi.

Kaynak: İHA