Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş Kastamonu‘da

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, dedesinin memleketi Kastamonu‘nun Nasrullah Meydanı‘ndaki mitinginde, sertleşen siyasi uslüpten yakındı.

Nasrullah Meydanı‘nda konuşan Numan Kurtulmuş, iktidar ve ana muhalefet partilerini eleştirerek, projelerini anlattı. Yağışlı havaya rağmen miting yapan Kurtulmuş için "Başbakan Numan" ve "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları atıldı. AK Parti ve CHP arasında yaşanan söz düellolarından örnek vererek tepki gösteren Kurtulmuş, miting alanındaki bir partilinin ithal angus ineklerini hatırlatması üzerine "Buradan biri angus diyor. Anguslardan, angutlardan kurtulmak için oy istiyoruz" diye konuştu.

12 Haziran seçimlerinde Has Parti ile Türkiye‘nin yeni defterini açacaklarını ifade eden Kurtulmuş, birinci sayfasında halkın egemen olduğu bir demokrasinin yer alacağını belirterek, ikinci sayfasında adaletsiz kalkınma yerine adaletli kalkınmanın yer aldığını kaydetti. Yeni Türkiye‘nin üçüncü sayfasında toplumsal barışın yer alacağını vurgulayan Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, göreve geldiklerinde taşeronlaşmaya son vereceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA