‘E Hiçbiri‘ne Muhteşem Gala

Antalya‘nın Manavgat ilçesinde Başarı Koleji Sümer Tilmaç Sinema Kulubü tarafından çekilen ‘E Hiçbiri‘ isimli kısa metrajlı filmin galası okul bahçesinde yapıldı.

Başarı Koleji öğrenci, veli ve öğretmenlerinin rol aldığı ‘E Hiçbiri‘ isimli kısa metrajlı filmde Sümer Tilmaç ve Tarık Tarcan da kısa süreli rol aldı. Bir öğrencinin ilkokula kayıt yaptırmasından itibaren yaşadığı sınav stresini gerçekçi bir yaklaşımla ele alan filmin sanat danışmanlığını Sümer Tilmaç yaptı. Antalya Altın Portakal Film Festivali‘nin yanı sıra Avrupa‘da da festivallere katılacak olan film, Başarı Koleji‘nin yanı sıra Özel Bilgi Hastanesi, Arslan Kırtasiye ve Side beldesinde çekildi. Filmin

yönetmenliğini Cüneyt Yosulçay yaparken, kameramanların Hasan Ünal ve Buğra Tırpancı olduğu görüldü.

Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Cavit Metin, öğrenci velileri, öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı okul bahçesinde galada filme katkıda bulunan Sümer Tilmaç, filmde rol alan öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.

Sümer Tilmaç yaptığı konuşmada, Türkiye‘de bir ilke imza atan Başarı Koleji ailesini kutlayarak şunları söyledi: "Başarı Koleji‘nin ilklere imza atarak daha güzel yerlere geleceğine yürekten inanıyorum"

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü Akif İnci ise, Sümer Tilmaç‘ın Başarı Koleji‘ni ziyareti ile başlayan ve ünlü sanatçının destekleriyle filizlenen Başarı Koleji Sümer Tilmaç Sinema Kulübü‘nün önümüzdeki yıllarda daha büyük projelere imza atacağına inandığını belirtti. İnci, başta sanatçı dostu Sümer Tilmaç olmak üzere, senaryo çalışmasından itibaren filmde rol alan veli, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kaynak: İHA