Artem‘de ‘Yıl Sonu‘ Sergisi
Adana Rotary Toplum Merkezi (ARTEM) bünyesinde açılan çeşitli kurslarda eğitim alan kursiyerler, bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları, düzenledikleri karma sergiyle meraklısının beğenisine sundu.

Burada konuşan Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, “ARTEM olarak, kursiyerlerimizin el emeği göz nuru olan eserlerinin sergisini açmış bulunuyoruz. Gerek kursiyerlerimize, gerekse ailelerine bir yıl boyunca, sabır göstererek ortaya çıkarmış oldukları eserlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
ARTEM Merkezi Müdürü Ayşe Küpeli de, her yıl farklı kurslar açtıklarını ifade ederek “Bu güne kadar 17 farklı alanda kurs açarak, 3 ve üstü yaş gruplarında yaklaşık 5 bin kişiye eğitim verdik ve vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından da modelistlik ve stilistlik kursiyerlerinin hazırlamış olduğu defileye geçildi. Etkinlik, farklı branşlarda açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere, ‘Başarı Belgeleri‘nin takdim edilmesiyle son buldu.
