Ali Uzun‘a Sanayi‘de Yakın İlgi

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, Zonguldak Merkez ve Ereğli‘de seçim gezilerine devam ederek destek istedi.

Ali Uzun‘a Sanayi‘de Yakın İlgi
19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun beraberindeki heyetle bitlikte, Zonguldak Merkez ve Ereğli‘de seçim gezilerine devam ederek destek istedi.

Bağımsız aday Ali Uzun seçim gezilerinde tempoyu her geçen gün artırırken, günün 24 saatinin 18 saatini seçmenlerine ayırarak sorunlarını dinliyor.

İlk olarak Zonguldak Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi‘ni ziyaret ederek Okul Müdürü Satılmış Bozkurtla görüşen Ali Uzun bir süre sohbet etti. Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi‘nin dün Türkiye genelinde yapılan “Eğitimde Kalite Ödülü” yarışmasında “Yılın Kaliteli Ekibi” dalında Türkiye üçüncüsü olmasını tebrik ederek,öğrencilerle sohbet etti.

Ardından Yayla İlköğretim Okulu‘nu ziyaret eden Ali Uzun burada Okul Müdürü Ahmet Bozdemir ve öğretmenlerle sohbet etti. Yayla İlköğretim Okulu Masa Tenisi takımının Türkiye şampiyonu olmasını da kutlayan Uzun Bozdemir, öğretmen ve öğrencilere de başarı temennisinde bulundu.

Daha sonra Zonguldak Meteoroloji Bölge Müdürlüğü‘ne geçen Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun burada Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı Sami Çevik ile bir süre sohbet ederek çalışmalarla alakalı bilgi aldı.

Zonguldak Merkez‘den öğle saatlerinde Ereğli‘ye geçerek Ereğli Belen Sanayi Sitesi‘ni ziyaret eden Ali Uzun burada Sanayi Sitesi Başkanı Cumhur Nalcı, eski başkan Fahri Sarı, İşadamı Muammer Toptan, sanayi sitesi yönetimi ve sanayici işadamları ve işçilerle bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, özellikle bazı adayların kendisi hakkında yaptığı değerlendirmeleri ne kendisinin ne de seçmenin dikkate almayacağını belirterek, Belen Sanayi Sitesi‘nde de kendinin büyük katkıları olduğunu söyledi.

Zonguldak ve Ereğli‘nin sorun ve problemlerini en iyi bilen, seçmenlere en yakın olan adayın kendisi olduğunu belirten Ali Uzun şimdiye kadar Zonguldak için yaptığı katkısın bundan sonrada devam edeceğini belirterek, “Önemli olan sanayicini ve bu işi yapacak arkadaşların önünü açmaktır. Eğer burada 400‘e yakın dükkan olduğunu biliyorum. 400 insanını bunu ayrı ayrı yapmasının imkanı yok. Tabi birilerinin öncülük yapması lazım gelir. Fahri ağabey gibi insanların olması lazım. Burayı gerçekten özveriyle burayı bu duruma getirdiler. Tapuları dağıtılmış. Bir çok dükkan dolu bir çok genç arkadaşımız burada iş imkanı buldu. Burada da yoğun ilgi alakayla karşılandık. Orada da insanlar bana teşekkür ettiler. Zamanında işlerini halletmişiz. Biz onları bugün için yapmadık insanlık görevimiz olduğu için yaptık dedi.

Kaynak: İHA