12 Haziran Genel Seçimlere Doğru

CHP Düzce Milletvekili adayı Selçuk Yanmaz, CHP‘nin doğudan batıya, güneyden kuzeye herkesin partisi olduğunu belirterek, halkın sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini söyledi.

Yanmaz beraberinde İl Başkanı Kerim Görün, Merkez ilçe Başkanı Evren Kuşçuoğlu ve milletvekili adayı İlknur Başak tütüncü ile seçim çalışmaları kapsamında Çay Mahallesinde kahveleri gezdiler.

Ziyaretlerde milletvekili yanmaz Düzce’nin birçok sorunu bulunduğunu belirterek “Sizler bizi Ankara’ya gönderdiğinizde Düzce’nin yaşadığı bazı problemlerinin çözümü için üzerimize düşen görevi yapacağımızı belirtmek istiyorum. Yeni CHP olarak samimi duygular ile insanlarımıza yaklaşmaya çalışıyoruz. Önceden elitlerin, devlete yakın bir zihniyetin partisi olarak eleştirilen CHP, bugün doğudan-batıya, kuzeyden-güneye toplumun tüm kesimlerinden kabul gören, her insanın kendinden bir şeyleri görebileceği geniş bir yelpaze ile siyaset yapmaktadır. Güneydoğuda Kürt meselesi varsa bu bizim sorunumuzdur, Batıda ekonomik sorun varsa bu bizim sorunumuzdur, çiftçimizin, esnafımızın sorunu bizim sorunumuzdur; çünkü bizler siyasetçiyiz ve bu halk için siyaset yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA