Evlilik insan doğasına aykırı

Türk pop müziğin en güzel kadınlarından Ayşegül Aldinç, evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu söyledi. Aldinç, çocuk yapmadığı için bu zamana kadar hiç pişman olmadığını da ifade etti.

Evlilik insan doğasına aykırı
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk olan Türk pop müziğin en güzel kadınlarından Ayşegül Aldinç samimi açıklamalarda bulundu.

Evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu söyleyen Aldinç, "Üremek için evleniliyor bence" dedi.

"Evlilik gençlikte daha riskli, daha ileri yaşlarda, o olgun yaşlarda mutlak olması gereken bir paylaşım" diyen Aldinç, "Bu arada çocuk yapma keyfiyeti de gençlikte tabi mümkün oluyor. En riskli zamanlarda evleniyorsun, çoluğa çocuğa karışıyorsun. Ondan sonra yıpranmaya başlıyor, ayrılıyorlar sonra. Darılmak için de evlenilmez. Ben yıllar önce bir kere denedim bunu olmadı, yapamadık. Sonra da bir daha düşünmedim ama dediğim gibi daha ileri yaşlarda olabilir. Yalnızlık Allah'a mahsus, insan yanında birini istiyor" şeklinde konuştu.

"ANNEM EN BÜYÜK HAZİNEM"

Çocuk yapmadı için şu ana kadar bir pişmanlık yaşamadığını ifade eden Aldinç, "İleride pişman olur muyum bilmiyorum. Allah'a bin şükür annem hayatta kendimi o anlamda yalnız hissetmiyorum. Daha sonraları yalnızlık duygusu gelir mi üstüme bilmiyorum. Annem en büyük hazinem" diye konuştu.

Evliliğin isteyerek olacak bir şey olmadığını belirten Aldinç, "İsteyerek ancak evlilik programlarında olabilecek bir şey. Reel hayatta öyle bir karşılık yok" dedi.

Aldinç, "İleri yaşlarda evlenmenin şöyle bir avantajı olabiliyor, insanlar artık unlarını elemişler, eleklerini asmışlar, evlenmişler, boşanmışlar ya da eşlerini kaybetmişler. Yani bir takım sınavlardan geçmiş olarak birbirlerini buldukları için daha lezetli bir durum söz konusu olabiliyor" ifadelerini kullandı.