Arda'dan samimi itiraflar

Son dönemde adı Atletico Madrid ile anılan ancak Fatih Terim'in gelişiyle bu transferi askıya alan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, Atletico Madrid'den teklif aldığını doğruladı.

Geçtiğimiz hafta Star Tv ekranlarında izleyicisine merhaba diyen Yerden Göğe’nin bu haftaki konuğu Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yıldızlardan milli futbolcu Arda Turan’dı.
Arda Turan canlı yayında Arda Turan, Funda Özkalyoncuoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı ve Berna Laçin'in sorularına oldukça samimi cevaplar verdi.

Arda Turan, Atletico Madrid’den teklif aldığını doğrulayarak, Chelsea, Juventus ve Liverpool’dan teklif almadığını söyledi. Mili futbolcu "Çok sıkıntılar çektim; ama burası benim yuvam. İsterim ki burada başarılı olayım; fakat bu sıkıntılı günlerimde ben çok fedakârlık yaptım. Kulübümün de bana fedakârlık yapacağına inanıyorum. Atletico Madrid‘den teklif aldım. Yoksa ben zaten Galatasaray‘ı çok seviyorum, hocamla bu konuyu konuşup bir karara bağlayacağız." şeklinde konuştu.

Berna Laçin’in "Asla Fenerbahçe forması giymem demişsin, doğru mu? Fenerbahçe‘de forma giyer misin?" şeklindeki sorusuna Arda, şu cevabı verdi:

"Daha önceleri ‘Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin‘ dedim; fakat ‘nasip etmesin‘ demek ‘kesin giymem‘ demek değil. Eğer zor durumda kalırsam, şartlar değişirse her şey olabilir; fakat benim Galatasaraylı olduğumu herkes biliyor. Fenerbahçe gibi Beşiktaş‘a da saygı duyuyorum."

Arda Turan son dönemde Drrogba takası hakkında ki haberlere de esprili bir gönderme yaparak "Herhalde Drogba+7 milyon paund etmem" dedi.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ise Arda Turan’ın takımda kalması gerektiğine inandığına ifade ederek “ Bu sene Fatih Terim’in liderliğinde, Arda Turan’ın kaptanlığında Galatasaray 2000 ruhunu yakalayacak. O yüzden ben Arda’nın Galatasaray’da kalmasını istiyorum.” dedi.

Arda'dan samimi itiraflar

BEYAZ GAZETE