Küçükken beni palyaço ısırdı

Ünlü rockçı Özlem Tekin palyaço korkusunun nedenini açıkladı: "Küçükken beni palyaço ısırdı."

Küçükken beni palyaço ısırdı
TRT Haber ekranlarında yayınlanan Nuriye Akman'ın sunduğu Akılda Kalan programının bu haftaki bölümüne rock müziğin başarı ismi Özlem Tekin konuk oldu.

Akman'ın, "Palyaçolardan ve cücelerden korkarmışsınız doğru mu, neden korkulur, bir hikayeniz mi var?" sorusuna Tekin, "Küçükken beni palyaço ısırdı" diye espirili bir yanıt verdi. "Öyle derler ya hep, köpek ısırınca, bütün hayatı boyunca köpekten korkar" açıklamasını yapan Tekin, "Bilmiyorum. Onunla ilgili klüpler varmış internette, palyaçodan korkan insanlar gurubu diye. Ben kendimde var zannediyordum bir tek" diye konuştu.

Buna karşılık Akman, "Bu nasıl bir korku" diye sordu. Tekin de, "Dayanamıyorum, bilmiyorum, tüylerim diken diken oluyor, bir şey olacakmış gibi bir korku geliyor" yanıtını verdi.

"Ama insan normal hayatında çok da karşılaşmaz palyaçoyla" diyen Akman'a Tekin, "Ben karşılaşıyorum, korktuğum için herhalde hep bana denk geliyor. Ya yılbaşı ya bir şey bayramı, alış veriş merkezinde köşeden çıkıveriyor. Şaşırıyorlar ama var yani" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Akman, "Bir gün sizde palyaço olun, belki o zaman geçer korkunuz" dedi.

Tekin de buna karşılık, "Aynaya bakamam. Arkadaşlarım şaka da yaparlar palyoça geliyor arkandan kaç diye, gözlerim yaşarıyor korkudan" diye konuştu.