Kar Maskesiyle Soygun

Torbalı‘da bir eve giren 3 hırsız, S.A. isimli 87 yaşındaki kadını bıçak zoruyla tehdit ettikten sonra, evde bulunan çanta ve cep telefonunu alarak kaçtı.

Polisin gün boyunca düzenlediği operasyonla şüpheliler B.A. ile B.D. yakalandı. Kaçan ve adının O.A. olduğu saptanan şahıs ise aranıyor.

Edinilen bilgiye göre olay dün sabah 05.30 sıralarında yaşandı. Bir süredir takip ettikleri S.A. isimli yaşlı kadının uyuduğunu sanan zanlılar eve girdikleri sırada fark edildiler. Yaşlı kadının boğazına bıçak dayayan B.A., kadına paralarının nerede olduğunu sordu. Ölüm korkusuyla çantasının yerini söyleyen ve cep telefonunu hırsızlara veren S.A., daha sonra evi terk eden hırsızları polise ihbar etti. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü‘ne bağlı ekipler, MOBESE kayıtlarından şahısların gittiği yönleri

belirleyerek 2 gaspçıyı kıskıvrak yakaladı. Emniyette yaşlı kadın tarafından teşhis edilen B.A. ile B.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Torbalı Cezaevi‘ne gönderildi. Olay yerinden kaçan O.A. isimli zanlı ise her yerde aranıyor. Çalınan çanta ile cep telefonu sahibine teslim edildi.

Kaynak: İHA