Bu Taner Delimidir? Nedir?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının çılgın çocuğu Taner yine ortalığı birbirine kattı. Saba Tümer'e canlı yayın konuğu olan Taner, hiç kimsenin beklemediği bir anda arkadaşı Meter'e yangın söndürücü ile saldırdı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının çılgın çocuğu Taner yine ortalığı birbirine kattı. Saba Tümer’e canlı yayın konuğu olan Taner, hiç kimsenin beklemediği bir anda arkadaşı Meter’e yangın söndürücü ile saldırdı.

Bayan Kahkaha Saba Tümer’in dün akşam ki konukları, Survivor yarışmasından sonra bir anda Türkiye gündemine oturan Taner ve Meter ikilisi idi. Sakin başlayan program ilerleyen dakikalarda Taner’in bilindik çılgınlıkları ile adeta curcunaya döndü.

Survivor anılarını anlatan Taner, kendine has tavırları ile Saba Tümer’i gülme krizine soktu. Saba Tümer’in kahkahaları stüdyoyu inletirken, Survivor’in muzip çocuğu Taner çılgınlıklarıyla yine programa damgasını vurdu.

Arkadaşı Meter’le yaşadığı tartışmayı anlatan Taner’in ardından konuşan Meter, hayranlarının Twitter üzerinden kendilerine ulaşacağı adresi duyurdu. Saba Tümer ise Taner’e senin Twitter adresin nedir diye sorunca olanlar oldu. Meter’in Taner’in Twitter adresini anlatamayacağını söyleyince buna bozulan Taner “Neden anlatamayım?Sen bizi aptal mı sandın ” diyerek arkadaşı Meter’e tepkisi gösterdi. Sözlü tepki ile yetinmeyen Taner, tepkisini eyleme dönüştürdü.

Program başında yanında getirdiği yangın söndürme tüpünü, arkadaşı Meter’in üzerine boşlatan Taner, stüdyoyu birbirine kattı. Şaşkın durumda olan ancak kahkahalarına da yenik düşen Saba Tümer, Taner’e engel olmaya çalışsa da buna engel olamadı.

Taner “tekrar adaya gitse yanında kimleri götürürsün?” sorusuna ise Banu Alkan, Tuğba Ekinci ve Fatih Ürek’i götürmek istediğini söyledi. Canlı şarkı performansı da sergileyen Taner, ünlü piyanist Fazıl Say’ın tahtına da göz dikti. Canlı yayında piyano çalan Taner, muzip hareketleri ile Saba Tümer’i gülme krizini soktu.

Karın kaslarını Saba’ya gösteren Taner, göbeğinde ki 3T yazısı ile yine bayan kahkahanın ilgisini çekti.

BEYAZ GAZETE


Bu Taner Delimidir? Nedir?

Bu Taner Delimidir? Nedir?

Bu Taner Delimidir? Nedir?

Bu Taner Delimidir? Nedir?

Bu Taner Delimidir? Nedir?