Behzat Ç. Son bölüm izle

Onlar cinayet masası polisleri. Bir geldiler hayatımıza, pir geldiler! Bu yılın belki de en çok ilgi çeken dizisi Behzat Ç. de sezon finaliyle ekranlara veda etti..

Behzat Ç. Son bölüm izle
Behzat Ç. son bölüm izle. Behzat Ç. son bölüm seyret. Behzat Ç. son bölüm fragmanı yayınlandı. Behzat Ç. izle. Behzat Ç seyret.Behzat Ç. 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Behzat Ç. 38. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin sevenlerinden büyük bir ilgi gördü. Behzat Ç. 38. Bölümünde neler olacak. Behzat Ç. 38. Bölümünde işler iyice karışıyor. Behzat Ç 38. Bölüm fragmanı ve özeti beyazgazete.com'da.
BEHZAT Ç.'NİN YIKILDIĞI AN - VİDEO
Behzat Ç. 38. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

BAŞLANGICIN SONU

Ercüment, Behzat Ç.'ye teklifini yapmıştır; kendisini birkaç gün korursa kızının katilinin kim olduğunu söyleyecektir. Behzat Ç. Berna'nın katilini öğrenmek için Ercüment'i korumaya karar verir, ancak Ercüment'i korurken bir yandan da onu bitirecek bir plan yapar. Berna'yı kimin öldürdüğünü öğrendikten sonra Ercüment'in kaçmasını engellemeye çalışacaktır.

Harun, Meliha ile nikah masasına oturmak üzeredir, ancak Eda ile Selim'in ayrıldığından habersizdir. Cinayet büro ekibi Harun'la Meliha evlenene kadar Eda-Selim ayrılığından bahsetmeme kararı alır. Harun kendisinden gizlenen bu durumu düğünü sırasında öğrenecek ve orada kararını vermek zorunda kalacaktır.

Behzat Ç. Son bölüm izleBEHZAT Ç 38. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Behzat Ç. Son bölüm izleBEHZAT Ç 38. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Behzat Ç. Son bölüm izleBEHZAT Ç. ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Behzat Ç. Son bölüm izleTÜM DİZİLERİN ÖZEL SAYFASI İÇİN
TIKLAYINIZ


Bir Ankara Polisiyesi’nde heyecan doruktaydı.
Harun Aslı ile konuştu ve Cevdet ile görüşme şartlarını ona da söyledi günde 3 mesaj 160 karakter…İnternet sınırsız…
Eda ise Selim’le konuşmak bile istemez. Aldatılmak çok yaralamıştır. Ekip olayo Harun2a söyleyip söylememe konusunda kararsızdır.

Behzat Ç. Son bölüm izle

Behzat Ç. Son bölüm izle

Behzat Ç. Son bölüm izle

Behzat Ç. Son bölüm izle

Behzat Ç. Son bölüm izle

Behzat Ercüment’in saklanmasına yardım eder. Çünkü Ercüment yardım etmezse kızının katilini öldüreceğini söyler…Ama kimsenin bundan haberi yoktur. Ercüment şimdi, bir futbol takımındadır.

Harun evini ilk kez görür. Cibinlikli yatak Harun’u deli eder…Meliha Harun’un mutsuzluğundan etkilenir ve isterse ayrılabileceğini söyler….

Memduh başkanın da başı derttedir. Ercüment’i bulması ve işini bitirmesi gerekmektedir. Ercüment için pazarlıklar sürmektedir. Devlet ondan vageçmeye kararlıdır. Memduh başkan onu korumaya devam eder.
Depresyonu süren Şule için Behzat ve ağabeyi doğumgünü düzenler.

Behzat Ç. Son bölüm izle

Düğün günü Harun’un garip hali sürmektedir. Herkes düğündedir. Ve Eda gelince Harun için her şey değişir. Eda’nın yüzüğü olmadığını fark eder. Ve tam nikah masasında masadan kaçar. Meliha sadece ağlar…Behzat her şeyi öğrenince Hayalet’lere çok kızar. Herkes haklı, her şey karışmıştır. Eda ve Harun konuşur. Eda kendini suçlu hissetmektedir. Harun Eda’yı zorla öper, Eda’nın tepkisi sert olur…Babası Harun’u reddeder.

Behzat’ın beklenmedik bir konuğu vardır:eski eşi. Aklını yitirmiş, eşinden ayrılmış ve kızının ölümünden Behzat’ı sorumlu tutmaktadır. Kızın öldürüldüğünü söyler…

Akbaba’nın kabusları sürmektedir. Gençliğine gider, babasının zorla kestirdiği saçları, erik yediği okul aşkı …Babası sevdiği kıza tecavüz etmiştir.

Behzat Ç. Son bölüm izle

Behzat’a pusu kurulmuş ve ateş ortasında kalmıştır. Ekip hemen onun yanında biter ama herkes birbirine küstür. Barışmak için, Behzat’a kendilerini affettrmek için ellrinden geleni yaparlar…Behzat Selim’e bir yumruk atar ve onu bir daha görmek istemediğini söyler…

Ercüment Memduh başkanı vurur. Daha doğrusu ona vurdururlar. Pasaportu alır, yine ’iyi çocuk’ olur…

Behzat Ç. Son bölüm izle

Ve ercüment ile behzat karşı karşıya gelir. Artık katili öğrenme zamanı gelmiştir. Ve Behzat’ın attığı bir yumruk yüzünden başlamıştır her şey…Bu arada Tekin cinayeti de Behzat’ın üzerine kalmıştır. Ercüment ona kızına gitmesini söyler. Mezarlığa gittiğinde onu sürpriz bekliyordur. Katil Şule’dir. Ve Şule Behzat’ın kızıdır. Behzat ne yapacak. Artık her sorunun yanıtı yeni sezonda…

Behzat Ç. Son bölüm izle


Behsat Ç.’nin muhteşem sezon finalinde Hayalet karakterini canlandıran İnanç Konukçu’nun söylediği “Bahçada yeşil çınar” türküsü şimdiden sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan videolar arasına girdi.
Söz ve müziği Celal Güzelses’e ait olan bu güzel türkü, daha önce bir çok sanatçı tarafından söylenmesine karşın, Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın yorumuyla gündeme gelmişti.
Konuk olduğu Beyaz Show’da “Bahçada yeşil çınar” isimli türküyü canlı olarak seslendiren Necati Şaşmaz’ın performansı beğenilmeyerek eleştirilmişti.
BEYAZ GAZETE