Ayaş‘tan Çankaya‘ya Teşekkür Plaketi

Ayaş Geleneksel Dut, Tarihi Evler ve El Sanatları Festivali‘ne olan katkılarından dolayı Çankaya Belediyesi‘ne teşekkür plaketi verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun da katılımıyla gerçekleşen Ayaş Geleneksel Dut, Tarihi Evler ve El Sanatları Festivali‘ne olan katkılarından dolayı, Çankaya Belediyesi‘ne teşekkür plaketi takdim edildi. Kirazdibi Mevkii‘nde gerçekleşen festivale bölge halkının yoğun ilgisi gözlenirken, Kılıçdaroğlu‘na Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, parti yöneticileri, Ankara milletvekilleri ile Çankaya ve Yenimahalle Belediyesi yetkilileri eşlik etti.

Festivalde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Ayaş‘ın sadrazamlar yetiştiren bir kent olduğunu ifade etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Lideri, siyaset gündemindeki olaylarla ilgili olarak da bir değerlendirme yaparak, yeni yasama döneminde mecliste takınacakları tavır konusunda görüşlerini paylaştı.

Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç ise, ilçede festival yaptıkları süreç içerisinde, Çankaya ve Yenimahalle Belediyelerinin katkılarını esirgemediğini kaydederek, teşekkürlerini sundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezine konulan seğmen kıyafeti giydirilmiş kedi maketlerine de değinerek tepki gösteren Başkaraağaç, seğmen kıyafetini kedilere giydirenlerin günü geldiğinde vatandaşa hesap vermek zorunda kalacaklarını sözlerine ekledi.

Festival sonunda katkılarından dolayı Çankaya Belediyesi adına Başkanvekili İdris Kılınçkaya‘ya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından plaket sunuldu.

Kaynak: İHA