Türk Tarım Orman-Sen‘den 4/B Tepkisi

Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Selim Sarı, 4/B‘li personelin birçoğunun kararnameyi hazırlayanların gazabına uğradığını ileri sürdü.

Türk Tarım Orman-Sen‘den 4/B Tepkisi
İl Tarım Müdürlüklerine atanan ziraat mühendisi ve veteriner hekimler Türk Tarım Orman-Sen‘in düzenlediği programda bir araya geldi. Öğretmenevi‘nde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Selim Sarı, 4 Haziran‘da yayınlanan 4/B‘lilerin kadroya geçişleriyle ilgili kararnamenin personeli mağdur ettiğini ileri sürdü. Sarı, "2011/7 yerleştirme sonucu atanan 4/B‘li personele 2-17 Haziran tarihleri arasında göreve başlamaları bildirilmiş, aynı gün atanan 4/B‘li

personelin birçoğu kararnameyi hazırlayanların gazabına uğramıştır. 2-3 Haziran da göreve başlayanlar kadroya geçerken daha sonra başlayanların kadroya alınmayacağı bildirilmiştir. Bizler de Türk Tarım Orman-Sen olarak şimdiye kadar olduğu gibi arkadaşlarımıza destek amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız. Kamu-Sen avukatlarımız Ramazan Aksoy ve Perihan Aksoy arkadaşlarımıza hukuki açıdan bilgi verecektir" dedi.

Toplantıya, ayrıca Veteriner Hekimler Oda Temsilcisi Şenel Çavuşoğlu, Ziraat Mühendisler Oda Temsilcisi Melih Nadir ve Türkiye Kamu Sen‘e bağlı oda temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA