Devrek’Te Yaz Şenlikleri Haziran Ayı Programı Sona Erdi

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde “Yaz Şenlikleri’ adı altında düzenlenen etkinliklerin Haziran ayı programının ikinci bölümü ile sona erdi.

Devrek’Te Yaz Şenlikleri Haziran Ayı Programı Sona Erdi
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Belediye tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ”Yaz Şenlikleri” adı altında ki Haziran ayı etkinliklerinin ikinci bölümü ile sona erdi. Devrek Millet Bahçesinde düzenlenen programın ikinci bölümünde Devrek Belediyesi Şehir Bandosu konseri, Devrekli İllüzyon Sanatçısı Magic Aydın’ın illüzyon gösterileri, Devrek Kültür Derneğinin katkıları ile düzenlenen sinevizyon gösterisi, Pop Müziği Sanatçısı Cengizhan Soysal konseri ile Devrek Kültür Derneği Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Yaz Konseri”nde davetliler unutulmaz anlar yaşadılar.

Devrek Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semra Taşkaya düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosunun çalışmaları hakkında davetlilere hitaben şunları söyledi:

”Derneğimiz 2009 yılında göreve başladı. Şu an Eski Ana Okulunda faaliyetlerimize devam ediyoruz. Derneğimizin bugünkü aşamasına gelmesinde eski başkanımız şimdi ki milletvekilimiz Özcan Ulupınar’ın çok emekleri var buradan kendisine ve şimdiki Belediye Başkanım Mustafa Semerci’ye arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi

Zonguldak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar ise yaptığı konuşmada,”Kıymetli başkanlarım saygı değer hanım efendiler beyefendiler bu güzel akşamda sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İki günlük etkinliğin son bölümünde yine beraberiz. Biliyorsunuz yıllardır belediyemiz festival yapmakta geçtiğimiz yıllarda yaşanan ülkemizde ve ilimizde yaşanan bir takım olumsuzluklar ve bu yılda seçimlere denk gelmesinden dolayı festivalimizi düzenleyemedik. Milli değerlerimize sahip çıkacağız bunun yanında da tabii ki eğleneceğiz. Başkanımız Mustafa Semerci vatandaşlarımızın eğlenceden mahrum kalmamaları için “Yaz Etkinlikleri” çerçevesinde program tertip etti sanıyorum vatandaşlarımız iki gün süreyle düzenlenen bu etkinlikten memnun oldular. Temmuz ayında da etkinlikler devam edecek. Bu organizasyonda emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner,” Devrek Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semra Taşkaya derneğe katkıları bulunanlara teşekkür belgelerini vermem için beni davet etti. kendisine teşekkür ediyorum. Aslında teşekkür belgesi bu derneğin mensuplarına vermek lazım ben dernekte görev alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Hakikaten adıyla müsemma tam bir kültür derneği birçok etkinlikte desteklerini görüyoruz katkılarını görüyoruz. İlçemizde çeşitli sebeplerden dolayı birkaç yıldan bu yana festival düzenleyemiyoruz inşallah gelecek yıl her hangi bir olumsuzluk olmasa festivalimizi yapmayı hedefliyoruz. Bu geceye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Devrek Kültür Derneğine Kanun hediye eden işadamı Sabahattin Günay’a Özcan Ulupınar plaket verirken geceye katkıları bulunan esnaflara da Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner tarafından teşekkür plaketi verildi. Düzenlenen geceye, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Çalışkan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, Askerli Şubesi Başkanı Kıdemli Başçavuş Müslim Yeşil, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA