Tekirdağ Emniyetinde Terfi Heyecanı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü‘nde terfi eden polislere rütbeleri takıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü‘nde terfi eden polislere rütbeleri takıldı. Polisevi bahçesinde düzenlenen terfi töreni İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşu ile başladı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 21 personel terfi alarak bir üst rütbeye yükseldi. İkinci sınıf emniyet müdürleri Volkan Balkan, Atilla Semercioğlu, Aykut Atmaca ve Şevket Karaşahin’in rütbeleri Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve terfi eden müdürlerin eşleri tarafından takıldı.

Terfi törenine Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Metin Arda, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, Baro Başkanı Ahmet Müsellim Görgün, Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, İl Müftüsü Mahmut Gürlen ile polis aileleri katıldı.

Sırası ile 4. sınıf emniyet müdürlüğünden 3. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Hüseyin Gelener, Kadir Yırtar, Halil Hilal Seyfi, Doğan Çakar, Aytekin Uyar, Atalay Bahar’ın rütbelerini Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, Milli Eğitim müdürü Şenol Genç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Emniyet Müdür Yardımcısı Leyla Az taktı.

    Emniyet amirliğinden 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Nail Savran, Tamer Taşçı Erdem Çağlar, Murat Tabak, Eşref Emekoğlu, Yaşar Terzioğlu, Serdar Kurtoğlu, Mustafa İzzet Ersoy’un rütbeleri ise protokoldeki mülki idare emirleri tarafından takıldı.

İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek yaptığı konuşmada, “Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurullarının almış olduğu kararlar doğrultusunda, müdürlüğümüz merkez ve ilçe teşkilatında görev yapan 21 personelimiz bir üst rütbeye terfi ettirilmiştir. Terfiler, yıllarca yapılan hizmetlerin bir bakıma ödüllendirilmesi anlamına gelir. Alınan her rütbe sonrasında omuzlardaki sorumluluk bir kat daha artar. Meslekte bizlere güç veren kanunlardır, diğer bir etken de yerine getirdiğimiz hizmetin sonucunda hissettiğimiz manevi hazdır." diye konuştu.

    Terfi töreni polisevi bahçesinde davetliler için düzenlenen kokteyl ile sona erdi.