Ak Parti Grup Başkanvekili Bozdağ:

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun "Stockholm sendromu" açıklamasının CHP‘nin millete bakış açısını ortaya koyduğunu söyledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bozdağ:
AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, partisinin 12 Haziran genel seçimlerinde tarihi bir rekor kırdığını ifade ederek, "Bu seçim, Türkiye‘de hizmetin tuttuğunun bir göstergesidir. Seçim öncesi CHP lideri Kılıçdaroğlu, adeta gökteki yıldızları vaat etti. Bu seçimde milletimiz vaat yapanlara bakarak, vaadi yapanların bu vaatleri yapacak ehliyetlerinin olup olmadığına, onlara güvenilip güvenilmeyeceğine not vermiştir. Ama

bu vaatlerin halk karşında tutmadığını, halkın güvenini ve desteğini almaya yetmediğini de gördük. Başbakanımızın ortaya koyduğu seçim beyannamesi ve vaatlere vatandaşımızın güvendiğini ve projelerin yapılabilirliğini ortaya koymuştur. Seçmen, Başbakanımızın projelerine inandığını bu sandıkta göstermiştir. Bu millet, Tayyip Erdoğan‘a ve projelerine güvendi. Diğer liderlere inanmadı, iktidar vizesi vermedi" diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu‘nun ‘Stockholm sendromu‘ açıklamasına değinen Bozdağ, "Kılıçdaroğlu, bu açıklama ile CHP‘nin geleneksel millete bakış açısını ortaya koydu. CHP‘nin bu anlayışında milleti küçük görme, milleti hor görme, milleti dizayn etme anlayışı var. CHP bu güne kadar hangi seçimi kaybetmişse, milletimizi cahillikle, bidon kafalı olarak, göbeğini kaşıyan, eğitim seviyesi düşük diyerek, sürekli faturayı milletimize kesmiş ve milletimize karşı da büyük saygısızlık ortaya koymuştur. Biz bu

saygısızlık yapanı milletimize şikayet ediyor, milletimizde bu saygısızlığı yapanları görüyor. Eğer kendisine eziyet edene bu millet destek olmuş olsaydı, CHP hiçbir zaman iktidardan inmezdi. Bu millete CHP‘den daha fazla eziyeti dokunmuş bir parti var mı bilmiyorum. CHP‘de milleti tanımama, kendini dev aynasında ve milleti küçük görme sendromu var. Millete saygısızlık sendromu var. Umarım bu sendromdan kurtulur, seçim sonucunu doğru okurlar" dedi.

Kaynak: İHA