Team Fortress 2 sonsuza kadar bedava

Team Fortress 2 artık bedava. Team Fortress 2'ye gelen yenilikler klanları da harekete geçirdi. The Smash Project, yeni bir klan birliği için kolları sıvamış durumda...

2007'de Valve'in efsane paketi The Orange Box ile oyuncularla bir araya gelen Team Fortress 2,
artık bedava oynanacak. Free2Play sistemiyle bundan sonra oyuncuları eğlendirecek olan oyunda materyal satışları gerçekleşecek.
Bir süredir crafting ve item sistemini benimsemiş ve çok güzel bir şekilde rayına oturtmuş olan Team Fortress 2 destek görmeye devam ediyor.
Free2Play olması, oyuna olan desteğin daha da artacağının bir kanıtı.

Oyun her ne kadar bedava da olsa satılan oyun materyalleri ile Valve'in daha fazla para kazanacağı kesin. Valve hem kazanç hem de oyuncuyu rahatsız etmeme konusunda bir hayli usta.

Ek olarak Team Fortress 2'nin bedava oluşunu Meet The Medic videosunun yayınlanmasıyla öğrendik. Vide haberin devamında yer almaktadır.

TEAM FORTRESS 2 KLANLARI ARTACAK

Çoklu oyuncu (multiplayer) bölümünün daha ağır bastığı oyunlar için kurulan gruplara klan veya guild denir.
Team Fortress 2 klanları, oyunun bedava olmasıyl artacak. Ayrıca aldığımız duyumlara göre Türkiye'nin en iyi klanı The Smash Project, tekrar yeni bir klan altında birleşiyor.
Klan üyeleri ciddi anlamda başarı elde etmek için bir araya geliyor. Daha fazla bilgi elimize geçtiği an siz okurlarla paylaşmaya devam edeceğiz.