Dünyaca ünlü dansçıdan Tümer'e teklif

Dünyanın en ünlü flamenko dansçısı Joaquin Cortes, Saba Tümer'den şovuna gelmesi için söz istedi, stüdyoya seslendi izin aldı ve Tümer ile yemeğe çıkma teklifinde bulundu.

Dünyaca ünlü dansçıdan Tümer'e teklif
Dünyanın en ünlü flamenko dansçısı Joaquin Cortes, dün gece Saba Tümer'in konuğu oldu. Cortes, Tümer ile yakından ilgilendi, şovuna ısrarla davet etti ve yemeğe çıkma teklifinde bulundu.

Tümer'in performans isteği üzerine Cortes, "Bunu Cuma günü seyretmeye gelebilirsin. Bütün fanlarımla, programın izleyecileriyle beraber bunun keyfini çıkaracaksın" dedi.

Tümer, "Gerçekten normalde hiç bir yere gidemiyorum ama Cuma günü geleceğim inşallah. O kadar sen geldin benim programıma, bende gelmek zorundayım. Bu arada performans yapan ve gideceğim diye söz verdiğim ama gidemediğim herkesten özür diliyorum" şeklinde konuştu. Tümer, "Ama gidilmeyecek gibi değil" deyip yine kahkalara boğuldu.

Cotes, "Gelmeye çalışacağım demek gelemeyeceğim demektir. Çünkü biri geleceği zaman ben geliyorum der" diye konuştu.

Tümer ise bunun üzerine, "Tamam geliyorum. Yan bilmiyorum canım yayınım var, zamanlamayı ayarlamam lazım" dedi.

Cortes buna karşılık, "Bundan gerçekten keyif alacaksın. Müzisyenlerimiz çok iyi, her türlü dansı seyredebileceksin. Bu yüzden de şova gelmelisin. Ben burada olduğum için sen de benimle gelmelisin" şeklinde konuştu.

"Ne kadar sürüyor" diye soran Tümer'e Cortes, "Eğer çok heyecanlanmazsam 2 saat ama heyecanlanırsam 2,5 saat. Ama söz sıkılırsan akşam yemeğine davet ederim seni, sıkılmazsan davet etmem" yanıtını verdi.

Bu teklif karşısında şaşıran Tümer, "Hayır benim yayınım var onun için soruyorum" dedi.

Cortes, "Sanırım sıkılacaksın" deyince Tümer, "Bilmem, yayınım olduğu için bir şekilde çıkacağım, belirli bir saat gelirim ondan sonra kaçarım, işim var, çalışıyorum" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Cortes, "Fena değil, kısa keselim sonra beraber yemeğe gideriz" teklifini yineledi.

Tümer ise buna karşılık, "1 saat de olsa geleceğim" sözünü verdi.

Cortes stüdyoya seslenerek, "Kiminle konuşmam gerekli" diye sordu.

Tümer de, "Biz programı bu hafta mı final yapsak acaba" dedi.

Cortes stüdyoya bir kez daha seslenerek, "Cuma günü geç kalacak" diye konuştu.

Buna karşılık Tümer, "Ben herşeyi hallederim merak etme" dedi.


Cortes bunun üzerine, "Sahneye çıkmadan önce gelip gelmeyeceğini öğreneceğim" şeklinde konuştu.

Tümer de, "Tamam, kulise gelir bir merhaba derim" dedi.

Cortes Tümer'den kameralara bakarak geleceğine dair söz vermesini istedi. Tümer bunun üzerine kameralara bakarak, "Tamam geleceğim" diye söz verdi.

Performans istediğini bir kez daha dile getiren Tümer, adeta isteğinden pişman oldu. Cortes, Tümer'den kendisine eşlik etmesini istedi. Cortes'i kırmayan Tümer, elleriyle figürler yaparak eşlik etti. Cortes, yarıda keserek, "Hazır olmadan yapamayacağım" dedi.

Kırıldığını söyleyen Tümer, "O zaman ben de senden bir söz istiyorum. Türkiye'ye bir daha geldiğinde stüdyoda performans rica ediyorum" isteğinde bulundu.

Cortes de, "Bu platformda dans edemem, bu zemini kırarım" karşılığını verdi.

Tümer de bunun üzerine "Yeterki kıran sen ol" dedi.

BEYAZ GAZETE