TRT, Fenerbahçe belgeseli çekiyor

TRT, Türk spor tarihine ışık tutacak. Efsane yıldızlar, unutulmaz maçlar, yine ekranlarda olacak. İlk adım Fenerbahçe'yle atıldı. Türkiye'nin en geniş görüntülü spor arşivine sahip olan TRT, sarı lacivertli takımın 104 yıllık geçmişini belgesel haline getirecek.

TRT, Fenerbahçe belgeseli çekiyor
Sarı-Lacivertli kulübün patronu Aziz Yıldırım dün TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’i ziyaret ederek bu konuda bir görüşme yaptı. Belgesel için ön hazırlıkların tamam olduğu ve kısa süre içerisinde çekimlere başlanacağı ifade edildi. Öte yandan Yıldırım, ziyaret sonrası transferle ilgili soruları da yanıtladı. Kanarya’nın Başkanı, oyuncu transferi için acele etmediklerini ve takımın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Yıldırım, Bilica ve Güiza’nın gönderileceğini de sözlerine ekledi.

Fabio Bilica’nın anlaşması fesih

SEZER Öztürk’ün transferi sırasında Eskişehirspor’a takas edilmek istenen Bilica’nın buna yanaşmaması üzerine Fenerbahçe geri adım atmama kararı aldı. Brezilyalı futbolcunun menajeri ile görüşen Sarı-Lacivertli yöneticiler, “Bilica’yı kesinlikle takımda düşünmüyoruz. Bonservis bedeli 2.5 milyon euro. Ya bu parayı getirirsiniz ve istediğiniz takıma gidersiniz. Ya da biz seneye bir kuruş para vermeyiz, sözleşmenizi de feshederiz” dediler. Yönetimin Bilica’ya sezon başına kadar düşünme süresi verdiği ifade edildi.