Görüş ayrılıkları hukukçuları gerdi

Balyoz davasından tutuklu emekli orgeneral Çetin Doğan'ın Avukatı Celal Ülgen ile Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Görüş ayrılıkları hukukçuları gerdi
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programının dünkü bölümünde hareketli tartışmalar yaşandı. Programın konukları, Çetin Doğan'ın Avukatı Celal Ülgen ile Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Avukat Reşat Petek'in görüş ayrılıkları stüdyoda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Tutuklu vekiller üzerine tartışılan programda, Ülgen, görüşlerine katılmayıp zaman zaman sözünü kesmek istediği Petek'ten, "Bir dakika bitireyim diye" tepki gördü.

"Adam öldürmüş birini hangi siyasi parti aday listesine koyabilir?" diye soran Ülgen, "Çünkü derin bir iddia yok, derin bir kanıt yok" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine "Mahkeme öyle söylemiyor" diyen Petek'e Ülgen, "Mahkeme ne diyor, daha karar vermedi" diye sesini yükseltti.

"Tutuklamayı savcı mı verdi?" sorusunu yönelten Petek'e Ülgen, "Siz savcı olduğunuz için savcının sözüne çok değer veriyorsunuz" karşılığını verdi.

Petek'in de Ülgen'in sözünü kesmesi üzerine Ülgen, "Siz konuşuyorsunuz ama beni konuşturmuyorsunuz" diye çıkıştı.

Anayasadan bir madde okuyan Ülgen'e Petek, "Ne alakası var konumuzla" diye tepki gösterdi.