Sakarya Kent Orkestrası Beyoğlu’Nda Konser Verdi

İstanbul Beyoğlu Belediyesi’nin 14 - 24 Haziran tarihleri arasında düzenlediği ‘2. Kültürlerarası Sanat Diyalogları’ etkinliklerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da katıldı.

17 Ülkeden 33 şehrin müzik, dans, tiyatro grupları katıldığı İstanbul Beyoğlu Belediyesi’nin 14 - 24 Haziran tarihleri arasında düzenlediği ‘2. Kültürlerarası Sanat Diyalogları’ etkinliklerinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da bir konser verdi. Geçtiğimiz Cuma akşamı Şef Cevat Yurdakul yönetiminde Türk ve yabancı eserlerin yer aldığı bir konser veren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası büyük beğeni topladı.

Konser yerli ve yabancı izleyicilerden oluşan büyük bir seyirci topluluğu tarafından beğeniyle takip edildi. Etkinliklere Katılan ülkeler ve şehirler ise şunlardı: Amerika, Belçika, Türkiye, İtalya, Romanya, Fransa, İspanya, Almanya, Japonya, Kore, Gürcistan, Rusya, Polonya, Letonya, Hollanda, Hırvatistan, Madagaskar, Utrecht, Beyoğlu, Bolonya, Bolu, Cervantes Enstitüsü Bükreş, Dortmund, Liege, Lublin, Mannheım, Osmangazi, Riga, Tiblis, Zagrep, Munich, Seul ,Gwangju İtalyan Kültür Merkezi, Fransız Kültür Merkezi ve Romen Kültür Merkezi.

Kaynak: İHA