Gençlik gelecek, Bimeks destekleyecek

Kariyer Zirvesi 2011 konferansında Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, “Gelişim ve Kariyer” konusunu gençler için ele alacak.

Gençlik gelecek, Bimeks destekleyecek
Kariyer Zirvesi Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticileri, girişimci, işadamı, sanayici ve akademisyenlerin katılımı ile altıncı kez gerçekleştiriliyor. Başladığı 2006 yılından itibaren her yıl Bimeks’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Kariyer Zirvesi 2011 programı, 23 Haziran Perşembe ve 24 Haziran Cuma günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Kariyer Zirvesi 2011 konferansında Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, “Gelişim ve Kariyer” konusunu gençler için ele alacak.

Kariyer Zirvesi 2011 programı, iş dünyasının profesyonellerini, alanında lider kuruluşları ve üniversite öğrencilerini bir araya getirecek. Devlet Bakanlarının yanı sıra, önemli şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanları da konuşmacı olarak Kariyer Zirvesi 2011 konferansına katılacaklar. İş Dünyası, Kamu ve Yerel Yönetimler, STK ve Medyada; kariyer süreçleri, başarı öyküleri, yeni trendler ve fırsatlar, rekabet ve büyüme stratejileri, pazarlama ve satış yöntemleri konularında konuşmalar yapılacak. Kariyer Zirvesi 2011 sonunda katılımcılar “katılımcı sertfikası” alacaklar ayrıca “Sosyal Sorumluluk Ödülleri”, kazanan kişi ve kuruluşlara takdim edilecektir.