Trabzon Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Trabzon‘u 4 yıl süreyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)‘de temsil edecek milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Trabzon‘u 4 yıl süreyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)‘de temsil edecek milletvekilleri mazbatalarını aldı.

    Bugün Trabzon Adliyesi’ne gelen AK Partili milletvekilleri Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Sayfiye Seymeniolğu ve Aydın Bıyıklıoğlu mazbatalarını İl Seçim Kurulu‘ndan aldı. AK Parti’nin diğer milletvekili TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ise il dışında olduğu için mazbatasını vekalet verdiği bir partili aldı.

    Mazbatasını alırken kısa bir açıklama yapan Bakan Özak, partilerin ve demokrasinin varlığının önemine değindi. Seçim sürecinde projelerin ve fikirlerin tartışıldığı bir kampanya yürüttüklerini belirten Özak, “Bundan sonra da 74 milyon vatandaşımız ve ülkemizin her karışına hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. İnşaallah Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder.” dedi.

    CHP’den milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Volkan Canalioğlu da adliye çıkışında yaptığı açıklamada, iktidarın vaatlerinin takipçisi olacaklarını söyledi.

CHP’deki tartışmalara da değinen Canalioğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduklarını ifade etti. Bu arada, MHP milletvekili Koray Aydın‘ın ise mazbatasını daha sonra alacağı öğrenildi.