Giresun Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

12 Haziran‘da Giresun milletvekili seçilen AK Partili Nurettin Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve CHP’li Selahattin Karaahmetoğlu mazbatalarını aldı.

Giresun Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı
12 Haziran‘da Giresun milletvekili seçilen AK Partili Nurettin Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve CHP’li Selahattin Karaahmetoğlu mazbatalarını aldı.

    İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını ilk alan CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu oldu. Karaahmetoğlu‘na mazbatasını Giresun İl Seçim Kurulu Başkanı Nuriye Özdemir Yılmaz verdi.

    Mazbatasını alarak resmen milletvekili olan CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Mazbatamızı sizlerle birlikte aldık. Ben bir dünya görüşünün, bir misyonunun temsilcisiyim. Bu milletvekilliği, benim dünya görüşümün, örgütümündür. Başta il örgütü olmak üzere kadın ve gençlik kolları ve tüm ilçe örgütlerime teşekkür ediyorum. Onların emeğiyle bir milletvekili çıkarttık.” dedi.

    AK PARTİ’Lİ VEKİLLER MAZBATA ALMAYA GELMEDİ

    AK Parti Giresun Milletvekilleri Nurettin Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı’nın mazbatalarını ise vekil tayin ettikleri isimler aldı. Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı’nın parti içi çalışmaları nedeniyle Ankara’da olmalarından dolayı mazbatalarını AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu aldı.

    ÖZTÜRK: MAZBATALARI HEMEN ANKARA’YA ULAŞTIRACAĞIZ”

    Mazbataların alımının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Sabri Öztürk, Giresun’da AK Parti’nin yakaladığı başarıdan duydukları memnuniyeti bir kez daha dile getirdi. Ankara’da bulunmaları nedeniyle milletvekillerinin mazbatalarını kendilerinin aldığını kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:

    “Bugün itibariyle milletvekili seçilen Nurettin Canikli, Mehmet Geldi ve Adem Tatlı’nın mazbatalarını seçim kurulundan aldık. Kendileri mazbataların geçen hafta yetişememesinden dolayı Ankara’ya çalışmaya gittiler. Vekaleten bizler onlar adına mazbatalarını aldık. Hemen Ankara’ya ulaştıracağız. Milletimiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olsun. 3 milletvekilimize de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”