Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü

Gaziantep'teki olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralıların bir kısmını Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü
Diğer yaralılar da özel otomobille aynı hastaneye getirildi. Taraflar hastanede yeniden karşılaşınca arbede yaşandı. Polis, kavgaya tutuşan kalabalığı biber gazıyla etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'te, iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan 5 kişi aynı hastaneye kaldırılınca; ortalık savaş alanına döndü.

Edinilen bilgiye göre olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıların bir kısmını Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer yaralılar da özel otomobille Avukat Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Taraflar hastanede yeniden karşılaşınca arbede yaşandı. Polis yeniden kavgaya tutuşan kalabalığı biber gazıyla etkisiz hale getirirken, olayların büyümemesi için karşı tarafı ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne gönderdi. Bu sırada olaya karıştığı iddia edilen şahsın gözaltına alındığını duyan yakınları hastaneye akın etti. Burada polisle bir süre tartışan şahıslar, gözaltına alınan yakınlarının kendilerine teslim edilmesini istedi. Sakinleştirilmeye çalışılan ve hastaneden uzaklaştırmak istenilen şahıslar ile polis arasında arbede çıktı. Şahıslardan birisi polis otosuna doğru koşarak gözaltına alınan yakınını çıkarmak istedi. Polis ekipleri şahıslara müdahale ederek polis otosundan indirilen şahsı yeniden gözaltına aldı. Biber gazıyla şahıslar ı etkisiz hale getiren polis çok sayıda kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü.

Kavgadan dolayı acil servisin camları kırılırken, kavgayı ayırmak isteyen bir güvenlik görevlisi de kolundan yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.