Ak Parti’Li Hamarat İstanbul‘da

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, İstanbul‘da bulunan Ordulularla irtibatını kesmiyor. Milletvekili Hamarat, İstanbul‘da bulunan Ünyelilerin kurduğu ÜNDER‘in ‘Beyoğlu Sohbetleri‘ne katıldı.

Ak Parti’Li Hamarat İstanbul‘da
Ünyeli Hattat Mustafa Rakım Efendi Kültür Sanat Salonu‘nda düzenlenen ve yaz dönemine girildiği için programlara ara verilen Beyoğlu Sohbetleri‘nin konukları bu kez AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Çaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı ve İstanbul-Ünyespor Kulübü Başkanı İsa Gümüş, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hayri Köse, İLESAM İstanbul Şube Başkanı Cafer Vayni oldu. Hattat Mustafa Rakım Efendi Medresesi‘nin bahçesinde yapılan sohbette 12 Haziran seçimleri değerlendirildi. Ordu‘da alınan başarılı sonucu değerlendiren Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, vatandaşların Türkiye‘de olduğu gibi Ordu‘da da değişime ‘Evet‘ dediğini ve "Yeni Yüzler, Yeni Sözler" sloganıyla yürüttükleri seçim çalışmasına halkın büyük bir destek verdiğini ifade etti. Ordu halkının bu seçimde AK Parti‘ye verdiği destekle suni bölünme ve suni gündemlere son verdiğini vurgulayan Hamarat, "Seçimde aldığımız sonuç bize büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Artık eskisinden daha fazla hizmet için koşmamız gerekmektedir. Bu sonuçlar asla bizi şımartmayacaktır. Bu dönem Genel Sekreterimiz sayın İdris Naim Şahin Bey‘in öncülüğünde Ordumuzu, ‘Altınordu‘ yapma gayreti içersinde olacağız" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili adayı Mustafa Çaya, "Bu bir ekip işidir. Ekibin başarısı önemlidir. Şahısların seçilip seçilmemesi çok önemli değildir. Ordu‘da AK Parti kazanmıştır. Sayın Genel Sekreterimiz İdris Naim Şahin Bey‘in kaptanlığındaki bu ekip kazanmıştır. Ordu kazanmıştır" diye konuştu.

Kaynak: İHA