Uzun Köylerde Alkışlarla Karşılandı

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ederek Devrek ve Çaycuma köylerinde kahvehane toplantısı düzenledi.

Uzun Köylerde Alkışlarla Karşılandı
19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmalarına ara vermeksizin Devrek ve Çaycuma köylerini ziyaret ederek destek istedi.

Ali Uzun seçimlere 8 gün kala çalışmalarını hızlandırdı. Gündüz programlarını ardından akşam da Devrek‘e bağlı Çorak ve Örmeci köylerini ziyaret ederek kahvehanelerde vatandaşlara hitap etti. Örmeci köyünde bir vatandaşın gazetecililerin yanına gelerek “Ali Uzun köyleri silip süpürdü” haberini yazın demesi orada bulunanları kahkahalara boğdu.

Köylerde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan Ali Uzun duygulu anlar yaşadı.

Daha sonra Çaycuma‘ya geçen Ali Uzun burada Dereköseler ve Basat Köylerini ziyaret ederek hem destek istedi hem de kahvehanelerde sohbet etti.

UZUN: “TELEFONUM KAPIM VE EVİM TÜM ZONGULDAK‘A AÇIKTIR”

Köy gezileri esnasında kahvehanelerde vatandaşların hastane ve diğer işlerinde de yardımcı olan Ali Uzun, “Biz bunları parti ayrımı zengin fakir ayrımı yapmadan herkese yardımcı olmak için yapıyoruz” dedi.

Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun kahvehanelerde coşkulu kalabalık vatandaşlara seslenerek, “Köylerde bizi tanımayan gibi hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Burada sizlerle beraber olmanın gururunu yaşıyorum. Hasret gideriyoruz. Bu arada da siyasetin en güzel şeylerden biriside hasret gidermektir. Bağımsız aday olarak geldik. 35 senedir ben bu memleketimize hizmet ediyorum. Bizim yaptıklarımız belli ama bir iki şey söylemek istiyorum. Değerli hemşerilerim Zonguldak meselelerini ve sorumlarını çok iyi bildiğimi iddia ediyorum. Zonguldak‘ın durumunu biliyorsun da emeklinin sorununu bilmiyor musun onu da biliyorum. Yani şu ulaşım sorununu siz gelip gidiyorsunuz. Zonguldak‘a geliyorsunuz. Çalışmalar devam eder inşallah hızla seçimden sonra açılır. Burada gençler yok gençlerimiz gitti göç etti. İşsizlik had safhada olunca ne olacak. Bu konuları da biliyoruz. Yinede bu vadinin bir şansı var çevrede bazı fabrikalar yapılmış. Ufakta olsa yatırımlar yapılmış. Bana gelen Ankara‘da bana ulaşan hiçbir hemşerimi sahipsiz bırakmadım. Kimseye sırtımı dönmedim senle ilgilenmem demedim. Ayıp olmaz mı? Ama bu memlekette çok siyasetçiler çıktı. Milletvekilliği bitti, Allaha ısmarladık deyip gitti. Bunlarına ben biliyorum açıkça söylemek gerekirse. Benim işim siyasi adaylarla değil onları siz en iyi şekilde yaptığı hizmete göre değerlendirirsiniz. Ben kapım telefonum benim kapım ve evim Zonguldaklı hemşerilerime açıktır. Dünde açıktı bugünde açık yarında açık olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA