Mhp Karaağaç‘ta Seçim Çalışmalarına Katıldı

MHP Hatay birinci sıra milletvekili adayı Şefik Çirkin, Türkiye’nin alevisi ile sünnisi ile bir bütün olduğunu söyledi.

MHP Hatay birinci sıra milletvekili adayı Şefik Çirkin, Türkiye’nin alevisi ile sünnisi ile bir bütün olduğunu söyledi.

MHP Hatay milletvekili Turan Çirkin, milletvekili adayları Şefik Çirkin ve İsmail Hakkı Yücel, Karaağaç Beldesinde partisinin belde teşkilat açılış törenine katıldı. Karaağaç beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Şefik Çirkin, muhtıralarla tahriklerle milletin yıpratılmaya çalışıldığını belirterek , “Alevi cemaati de bizim insanlarımız. Bu gün burada Karağaaç halkımıza gönül kapımızı açıyoruz. Onların her türlü sorunlarını çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi

MHP Hatay milletvekili üçüncü sıra adayı İsmail Hakkı Yücel ise, “Türk milleti olarak artık kenetlenmemiz birlik olmamız lazım. Türkiye’nin mozaik şehri Hatay’da yüzyıllardır Alevisi, Sünnisi, Hıristiyanı Müslümanı ile bir bütün halinde yaşıyoruz. Bu bütünlüğü sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

MHP Karaağaç Belde Başkanı Önder Türemiş ise, “MHP Belde teşkilatının kuruluş aşamasında emeği olan ilçe başkanımız İbrahim Gül, milletvekillerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin yapmış olduğu açıklamasında alevi yurttaşlar ile ilgili ibadet yerlerin cemevleri olduğunu açıklaması nedeniyle genel başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.