Tayyip bey buraya gelse Nazlı Hanım kadar sözlerinde ısrarcı olmaz

Basın Odası programında, Milliyet Gazetesi Yazarı Nuray Mert ile Sabah Gazetesi Yazarı Nazlı Ilıcak arasında, yine sert tartışmalar yaşandı. Ilıcak Mert'e, "Kılıçdaroğlu'nun ağzıyla konuşma" deyince ikili arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

Tayyip bey buraya gelse Nazlı Hanım kadar sözlerinde ısrarcı olmaz
NTV ekranlarında yayınlanan Basın Odası programının dünkü bölümünde Siyasette dini söylemler üzerine tartışılırken, Milliyet Gazetesi Yazarı Nuray Mert ile Sabah Gazetesi Yazarı Nazlı Ilıcak yine kavga etti.

Konuyla ilgili yorumlarda bulunan Mert'e Ilıcak, "Kılıçdaroğlu'nun ağzıyla konuşma" deyince ikili arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

Mert Ilıcak'a, "Seyirciler kim kimin ağzıyla konuşuyor, gayet iyi biliyor" diye karşılık verdi.

Bunun üzerine Ilıcak, "Siz tam bir CHP'li veya bir BDP'li ağzıyla konuşuyorsunuz" dedi. Mert de, "Canım isterse BDP'ye girerim, canım isterse CHP'ye girerim. Girmiyorsam bu partilerin mensubu değilim, onların ağzıyla konuşmak gibi bir gayretim de yok. Ben size AKP ağzıyla konuşuyorsunuz demedim. Tam tersine Tayyip bey buraya gelse sözlerinde sizin kadar ısrarcı olmaz dedim" karşılığını verdi.

Ilıcak ise, "Kılıçdaroğlu'da sizin kadar güzel bir konuşma yapamaz" diye çıkıştı. Ilıcak, "Sen o tarafsın, bu tarafsın diye suçlamayalım o zaman. Sen bana bu tarafsın dersen, ben de sana o tarafsın derim" şeklinde konuştu.

Mert de, "Ben siz yorum yaparken araya girip kışkırtıcı bir şey söylüyor muyum. Ben yorum yaparken siz kışkırtıcı bir edayla araya giriyorsunuz, bir de onun üzeirne yetmiyormuş gibi Kılıçdaroğlu ağzı diyorsunuz. Bundan sonra sizin sorduğunuz hiç bir şeye cevap vermeyeceğim. Sizin hoşunuza gidecek yorum yapmak zorundamıyız" diye konuştu.

BEYAZ GAZETE