İhlas Holding‘den Muammer Güler‘e Destek

İhlas Holding Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Yavuz Özgün ve beraberindeki heyet, AK Parti Mardin Milletvekili adayı olan Muammer Güler‘e destek vermek için Mardin‘e geldi.

AK Parti Mardin Milletvekili adayı olan Muammer Güler‘e destek vermek için Mardin‘e gelen İhlas Holding Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Yavuz Özgün ve beraberindeki heyet Artuklu Kervan Saray otelinde Muammer Güler‘le öğlen yemeğinde bir araya geldi. Yemekte bir konuşma yapan İhlas Holding Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Yavuz Özgün, "Birlik ve beraberliğimizi bozmadan devletimize, vatanımıza olan bağlılığımızı göstermek amacıyla bu birlik ve beraberliğimizi sergilemek ve valimize olan desteğimizi

göstermek hepimizin boynumuzun borcu olarak ben bu vesile ile mübarek Regaip Kandili‘nizi ve üç aylarınızı tebrik ediyorum" dedi.

Eski İstanbul Valisi Muammer Güler ise, "TGRT‘nin yıllardan beri yürüttüğü vatanı, milletini, milli birliği ve beraberliği ve manevi değerlerimizi hep önde tutan yaklaşımı, hep böyle takdirle izlemekteyiz. Burada bize verdikleri destek için onlara teşekkür ediyoruz. Burada Mardinli hemşehrilerime bir şey daha söylemek isterim kandillerini tebrik etmek istiyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, huzurumuzu bozmasın siyaset hizmet için bir araçtır. Türkiye‘de 12 Haziran gibi ülkemizin

geleceği açısından çok önemli bir seçim var yeni bir anayasa daha demokratik bir yaşam için çalışacağız. Mardin‘in büyümesinin pastasının gelişmesinde işinin aşının olmasına bağlı seçim çalışmalarında herkes bize iş için geldi ama iş talibinde Ahmet‘in işini yapmak ve Hüseyin‘in işini bırakmakla olmaz bizim gayemiz bütün insanlara iş aş yapabilecekleri imkanları sağlamak öyle bir projeyle gelmeliyiz ki herkese adalet içerisinde yaklaşalım" dedi.

"GÜCÜ BÖLMEYELİM GÜÇLÜ OLALIM"

Güler, Mardin‘i bir Avrupa kenti yapmak için var güçleri ile çalışacaklarını belirterek, bölgenin en büyük sorunlarından birisi olan işsizliğin ortadan kaldırılması yönünde büyük istihdam kaynakları oluşturacağını söyledi. Bütün bunları başarabilmek için güçlü bir iktidara ve bu iktidar çatısı altında Mardin‘in güçlü temsile ihtiyacı olduğunu ifade eden Güler, "Bunun için gücü bölmeyin oy simsarlarına ve boş vaatlerde bulunanlara kulak asmayın. Hizmet 8 yılı aşkın bir süredir güçlü AK Parti iktidarıyla

gerçekleştiriliyor. Sizlere inanıyor ve güveniyorum sizlerin de bana ve ekibime güvenmenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İhlas Holding Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Yavuz Özgün Vali Muammer Gülere başarılar dileyerek Mardin‘den ayrıldı.

Kaynak: İHA