Hayırsever İşadamı Kulaklı‘ndan Eğitime Katkı

Denizli‘de hayırsever İşadamı Hulusi Kulaklı, daha önce yaptırdığı 4 okulun dışında, bugün düzenlenen protokol töreni ile bir anaokuluna ve yeni yapılacak Endüstri Meslek Lisesi‘ne katkıda bulundu.

Hayırsever İşadamı Kulaklı‘ndan Eğitime Katkı
Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine, Vali Yavuz Erkmen, İşadamı Hulusi Kulaklı ve eşi Semiha Kulaklı ile Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Vali Yavuz Erkmen Kulaklı‘ya eğitime verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederek, "Kendileri, Bağbaşı Mahallesi‘nde yaptırılacak olan 6 derslikli bir anaokuluna 600 bin TL katkıda bulunuyor. Buraya eşinin ismini vereceğiz. İkinci bir hususta, yeni yapılacak Endüstri Meslek Lisesi‘ne 75 bin TL‘lik katkı yapıyorlar. Kendilerine huzur, sağlık ve başarı diliyorum. Tüm çocuklarımız ve Denizlililer adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İşadamı Hulusi Kulaklı da, yıllar önce vermiş olduğu okul yaptırma sözünü yerine getirmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu ve Endüstri Meslek Lisesi sınıf protokolü Vali Yavuz Erkmen ve İşadamı Hulusi Kulaklı tarafından imzalandı. Bağbaşı Mahallesinde devlet-hayırsever işbirliği ile yaptırılacak olan Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu 1 milyon TL‘ye mal olacak. Kulaklı 6 derslikli olacak olan anaokuluna 600 bin TL, yeni yaptırılacak Endüstri Meslek Lisesi‘ne ise 75 bin TL bağışta bulundu.Hayırsever işadamı daha önce, Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu, Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu ve Hüsamettin Kulaklı İlköğretim okullarını yaptırmıştı.

Kaynak: İHA