Eskişehir‘in Yeni Vekilleri: Birlik İçerisinde Eskişehir İçin Çalışacağız

Eskişehir‘den 24. dönem milletvekili seçilen 6 vekil, birlik ve beraberlik mesajları vererek kent için çalışacakları sözünü verdi.

Eskişehir‘den 24. dönem milletvekili seçilen 6 vekil, birlik ve beraberlik mesajları vererek kent için çalışacakları sözünü verdi.

    24. dönem genel seçimlerinde Eskişehir AK Parti‘den Milletvekili seçilen Nabi Avcı, Salih Koca ve Ülker Can, CHP’den Kazım Kurt ve MHP’den Ruhsar Demirel, seçim kampanyalarının geride kaldığını, artık birlik eraberlik için şehir için çalışacaklarını söyledi.

    AK Parti‘den Eskişehir milletvekili seçilen Nabi Avcı, "Eskişehir 6 milletvekiliyle güzel yeniliklere imza atacak. Eskişehir ve Türkiye için hayırlı olsun. 6 milletvekilini bir arada görmek istiyoruz. Her zaman işbirliği içinde olacağız." dedi.

    Eskişehir’den 38 yıl sonra seçilen iki kadın milletvekilinden biri olduğunu hatırlatan AK Partili Ülker Can ise, "Allah, hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Biz inanıyoruz ki 6 arkadaşımızla birlikte birliktelik içerisinde kentimiz için güzel ve başarıl işler yapacağız. Bunun olmaıs içinde elimizden gelenei yapacağız.” diye konuştu.

    CHP’den Eskişehir Milletvekili seçilen Kazım Kurt da, bundan sonra Eskişehir’in daha çok kamu yatırımlarından pay alabilmesi ve ülkedeki demokrasinin oturması için çaba göstereceği sözünü verdi.