Assassin's Creed Revelations Animus Edition gözüktü

Assassin's Creed Revelations'ın yeni bir paketi daha kendini gösterdi. Assassin's Creed Revelations Animus Edition büyüleyici içeriğiyle geliyor...

Assassin's Creed Revelations Animus Edition gözüktü
Assassin's Creed Revelations gündemi başka oyunlara bırakıyordu ki yeni bir haber daha geldi. 4 farklı oyun sürümüyle karşımıza çıkan AC: Revelations'ın şimdide Animus Edition'ı kendini gösterdi. 143 Dolar değerinde olacak paket dev içeriklere sahip.

Animus Edition'da Kazıklı Voyvoda haritası, ansiklopedi, müzik CD'si, Assassin's Creed Embers adında bir kısa film, 2 yeni mulitplayer karakteri, Brutus zırhı, yeni silah ve mühimmat artıran içerikler mevcut.

Türkiye'ye hangi özel sürümlerin geleceği henüz belli değil.

Özel sürmleri duyuran GameStop, şimdiden ilgi odağı olmuş durumda. Her şeye rağmen Türk fanların oyunu Türkiye'den satın alarak yapımcı Ubisoft'a güçlerini göstermeye çalışacak. Hatta bu konuda başlatılan kampanyalar da mevcut.

Türkiye'deki oyuncuların yurtdışından alışverişleri ve özellikle oyunların dijital sürümlerini farklı lokasyonlardan satın almaları yetkililerin Türkiye için bir istatistik oluşturması imkansızlaşıyor. Haliyle Türkiye bir pazardan çok firmalar için külfet haline geliyor.

Assassin's Creed oyunları hakkında daha fazla bilgi için www.assassinscreed1092.com adresini ziyaret edebilirsiniz.