Minibüsün içinde araba olur mu demeyin!
Almanya'da Kazak asıllı iki vatandaş, gümrükten satın aldıkları araçları ülkelerine götürmek için akıl almaz bir yola başvurdu.

Otoyolda yalpalayan bir minibüsü şüphe üzerine durduran Alman polisi, gördüğü olay karşısında hayretler içinde kaldı. Satın aldıkları aracı Kazakistan'a kara yoluyla götürmenin ekonomik olmadığını, römorköre de güçlerinin yetmeyeceğini söyleyen Konstanty Krol ve Cezar Chmielewski adlarındaki iki vatandaş, böyle bir yola başvurduklarını belirtti. Polis tarafından durdurulmasına kızan iki kurnaz vatandaş, arabayı bin bir zahmetle yüklediklerini, şu ana kadar hiç sorun yaşamadıklarını söyledi.
Polis tarafından minibüse ve arabaya el konulurken, iki kurnaz adama da daha uygun bir ulaşım yolu bulana kadar yolculuğa devam edemeyecekleri belirtildi. Açıklama yapan polis sözcüsü, arabayı nasıl yerleştirdiklerine hayret ettiklerini, yüklenen araçta ise o kadar yalpalamaya rağmen hiçbir çiziğin olmamasını ise şaşırtıcı bulduğunu ifade etti.
