Hanımın Çiftliği final bölümü

Kanal D'de iki sezondur ekrana gelen ve televizyon tarihinin en başarılı dönem dizilerinden biri olan “Hanımın Çiftliği Son” için geri sayım başladı. Hanımın Çiftliği dizisinin merakla beklenen 70. Bölüm fragmanı ve özeti sizler için hazır...

Hanımın Çiftliği final bölümü
Hanımın Çiftliği 70. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hanımın Çiftliği yeni bölüm fragmanı izle. Hanımın Çiftliği yeni bölüm izle. Hanımın Çiftliği final bölüm. Hanımın Çiftliği fianl izle. Hanımın Çiftliği final bölüm fragmanı. Hanımın Çiftliği 70. Bölüm izle. Hanımın Çiftliği 70. Bölüm son fragmanı izle. Hanımın Çiftliği Hanımın Çiftliği 70. Bölüm fragmanı izle. Hanımın Çiftliği 70. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyenleri tarafından çok beğenildi. Hanımın Çiftliği 70. Bölüm fragmanı dizinin fenomenleri tarafından beğeni topluyor. Hanımın Çiftliği 70. Bölümünde neler olacak. Hanımın Çiftliği 70. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da.

Hanımın Çiftliği” muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor! Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, Orhan Kemal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve ekrana geldiği ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği” bu akşam, uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir final bölümü ile ekranlara veda ediyor.

Güllü ve Kemal, düğünlerinde aldıkları acı haberle sarsılmıştır. Çiftlik yanmaktadır. Fabrikanın öfkeli işçileri, Serap Hanım’ın cezasını kesmek için çiftliği yağmalamaktadırlar. Güllü ve Kemal var güçleriyle, çiftliğe yetişip, Muzaffer Ali’yi kurtarmaya çalışırlar.

Ancak o gece çiftlikte Güllü’nün hayatını altüst edecek bir kayıp yaşanacaktır.Halide ise yangına azmettirdiği işçilerin bu denli büyük bir faciaya sebep vereceğinden habersizdir. Halide’nin intikam oyunu sadece çiftliğin değil, başkaların da sonunu hazırlamıştır.

Yangın herkesin hayatını değiştirecek, Güllü ise tüm yaşananların sonunda hanımlığın gerçekten ne olduğunu öğrenecektir.

Hanımın Çiftliği dizisinin Final Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Muhteşem bir finalle ekrana veda ediyor!

Güllü ve Kemal, düğünlerinde aldıkları acı haberle sarsılmıştır. Çiftlik yanmaktadır. Fabrikanın öfkeli işçileri, Serap Hanım’ın cezasını kesmek için çiftliği yağmalamaktadırlar.

Güllü ve Kemal var güçleriyle, çiftliğe yetişip, Muzaffer Ali’yi kurtarmaya çalışırlar. Ancak o gece çiftlikte Güllü’nün hayatını altüst edecek bir kayıp yaşanacaktır.

Halide ise yangına azmettirdiği işçilerin bu denli büyük bir faciaya sebep vereceğinden habersizdir. Halide’nin intikam oyunu sadece çiftliğin değil, başkaların da sonunu hazırlamıştır.

Yangın herkesin hayatını değiştirecek, Güllü ise tüm yaşananların sonunda hanımlığın gerçekten ne olduğunu öğrenecektir.

Yapım: Gold Film / Faruk Turgut

Yönetmen: Adnan Güler Senaryo: Nuran Evren Şit - Elif Umsan Ergüden

Müzik: Mazlum Çimen

Oyuncular: Özgü Namal (Güllü), Caner Cindoruk (Kemal), Ebru Özkan (Halide), Mahir Günşıray (Ekrem ), Gözde Kansu (Seher), Necip Memilli (Ramazan), Işık Aras (Seyyare), Can Kolukısa (Yasin Ağa), Evrim Solmaz (Gülizar), Hakan Boyav (Berber Reşit), Mehmet Çevik (Cemşir), Haki Biçici (Hamza ), Zuhal Gencer Erkaya (Zehra), Nazan Ayaz (Hacer), Ali Düşenkalkar (Kabak Hafız), Tuğçe Ersoy (Pakize), Burç Kümbetlioğlu (Ahmet), İmer Özgün (Fattum), Kadir Özdal (Yılmaz), Barış Çakmak (Selim), Turgut Bağır (Muhsin Usta)

Hanımın Çiftliği final bölümü