Hakan Bayrakçı peşini bırakmıyor

Hakan Bayrakçı, canlı yayında az kalsın döveceği gazeteci Barış Yarkadaş'ın peşini bırakmıyor.

Hakan Bayrakçı peşini bırakmıyor
Barış Yarkadaş’ın katıldığı programlara telefonla bağlanan Hakan Bayrakçı, bu seferde TV 8 canlı yayınına bağlanarak, üstü kapalı Barış Yarkadaş’a mesaj verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Haber Aktif’e konuk olan Barış Yarkadaş yine o kavgadan bahsedince, Hakan Bayrakçı canlı telefon bağlantısı ile programa katıldı. Barış Yarkadaş’ı uyaran Hakan Bayrakçı , bu durumun hoş olmayan bir noktaya gittiğini söyledi.

Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter’in programına bağlanarak Barış Yarkadaş’ı uyaran Hakan Bayrakçı giderek tutumunu değiştiriyor. Canlı yayında tartıştığı ve az kalsın kaba kuvvet kullanacağı meslektaşını uyaran Hakan Bayrakçı “Beyefendi her çıktığı programda benden bahsediyor, benle ilgili bazıları dava açmama neden olabilecek hakaretler ediyor. Ben ise O'nun olmadığı hiç bir programda O'nun ilgili ısrarla konuşmuyorum. Sadece bunun giderek hoş olmayan bir noktaya gittiğini söylemek için aradım'' dedi.

Haber Aktif programının moderatörü Gökmen Karadağ, Bayrakçı’ya Barış Yarkadaş’ın herhangi bir hakaret etmediğini söyleyince, Bayrakçı Yarkadaş’ı dava edeceğini söyledi.

BEYAZ GAZETE