Vatso‘dan Vatbo‘ya İadeyi Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak‘a iadeyi ziyarette bulundu.

Vatso‘dan Vatbo‘ya İadeyi Ziyaret
Van Ticaret Borsası Başkanı Feridun Irak, Başkan yardımcıları Faysal Değer ve İbrahim Koyuncu ile birlikte yaklaşık 2 ay önce VATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı‘na seçilen Nadiroğlu‘nu ziyaret ederek tebrik etmişti. Bugün de Nadiroğlu beraberinde bulunan başkan yardımcıları Mustafa Kantarcıoğlu ve Serdar Orhan ile birlikte Irak‘a iadeyi ziyarette bulundular.

Görüşmede bir konuşma yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, gelişim potansiyeli son derece yüksek olan Van‘ın değişim sürecini yakalayabilmesinde meslek kuruluşlarının önemli roller üstlenmesi gerektiğini söyledi. Nadiroğlu, kurumsal işbirliği kültürünün yerleşmesi üzerinde durdu.

VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Irak ise Van‘ın önemli iki kuruluşu olan VATSO ve VATBO‘nun birlikte hareket ederek sinerji oluşturmaları gerektiğini vurgulayarak, ziyaretlerinden dolayı Nadiroğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaynak: İHA