Serdar Turgut'un çılgın hayali

Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Turgut hayalinin CHP'nin bir başörtülü, AK Parti'nin de dinsiz bir adamı listeye alması olduğunu söyledi.

Serdar Turgut'un çılgın hayali
cNN Türk ekranlarında 5N1K’ya konuk olan Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Turgut, Cüneyt Özdemir’in sorularını yanıtladı. CHP’nin başörtülü aday göstermesi durumunda Tüğrkiye’de çok şeylerin değişeceğini düşündüğünü ifade ederek “Bu CHP bu seçime giderken bir veya iki tane başörtülü aday gösterseydi, Türkiye’de her şey değişecekti. Hem AKP’nin oyları azalacaktı, CHP’nin oyları artacaktı. Bütün Türkiye’nin çehresi değişecekti. Bütün söylemlerimiz, kavramlarımız, Beyaz Türk düşüncemiz her şey değişecekti. Ama bu cesur adımı atamıyor. Korkaklar. Ama bu değişecek, değişecek artık. CHP içinde hiç kimse eski ye döneriz diye düşünmesin. Şimdi o adımlar atılırsa, eski geleneklere sahip CHP’ye, Deniz Baykal’ın CHP’sine dönülürse bir felaket olur.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı adımların doğru, fakat yetersiz olduğuna dikkat çeken Turgut “Şimdi ki genel başkanın attığı adımlar doğrudur ama yeterli değildir.CHP ne zaman başörtülü aday gösterir meclise sokarsa ne güzel olur. Ben AKP’nin iyi nitelikleri olan dinsiz bir adamı listeye alsa Türkiye ne kadar harika olur. Benimde hayalim bu.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE