Ak Parti‘li Erdem, Seçim Başarısından Dolayı Teşkilatlara Teşekkür Etti

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimi‘nde elde edilen başarı nedeniyle parti teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimi‘nde elde edilen başarı nedeniyle parti teşkilatına teşekkür etti.

    Ekrem Erdem, parti teşkilatlarına gönderdiği mesajında, partilerinin 12 Haziran‘da yapılan genel seçimlerinde milletimizin büyük teveccühüyle yüzde 50 oy alarak tek başına iktidar olduğunu hatırlatarak, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdiğimiz tüm seçimlerde oylarını artıran AK Parti‘nin Teşkilat Başkanı olmaktan dolayı onur duyuyorum." ifadesine yer verdi.

    Bütün partilerin gıpta ile baktığı bu büyük başarının temelinde Başbakan Erdoğan liderliğindeki parti teşkilatının bulunduğuna işaret eden Erdem‘in, mesajı şöyle: "Bu başarının altında, her bir teşkilat mensubumuzun büyük bir inanmışlık ve adanmışlığının olduğunu biliyorum. Uykusuz günlerinizi, Türkiye için kurduğunuz hayallerinizi de çok iyi biliyorum. Geleceğimizi aydınlatmak için çıktığımız yolda; evinizden, çocuğunuzdan, eşinizden, işinizden yaptığınız fedakârlıkları da çok iyi biliyorum. Sizlerin samimi ve gayretli çalışmalarıyla, ortaya koyduğumuz 2023 Vizyonumuzu rahatlıkla gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır. Bugüne kadar aldığımız başarılı sonuçlar, bizleri hiçbir zaman gurura ve kibre sevk etmediği gibi rehavete de kaptırmadı. Bundan sonra da ilk kez iktidara gelecekmiş gibi çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdürmeliyiz. İstikrarın sürmesi Türkiye‘nin büyümesi için gösterdiğiniz olağanüstü çabadan dolayı sizleri tebrik ediyorum. AK Parti Teşkilat Başkanı olarak; bu toprakların geçmişini bilen ve geleceğini de bu istikamette güçlü kılmaya çalışan, dünyanın en güçlü parti teşkilatında görev aldığınız için sizleri tebrik ediyorum."