Tarsus Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Tarsus Belediyesi tarafından alınan 29 araç, törenle halkın hizmetine sunuldu.

Tarsus Belediyesi tarafından alınan 29 araç, törenle halkın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanlığı önünde yapılan araç tanıtımının ardından kurban kesilip, dua edildi. Araçlar Tarsus’un sokaklarında tur attı.

Tüm araçların seçim döneminde alındığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçim yasaklarından dolayı tanıtımın bugün gerçekleştirildiğini ifade ederek, Tarsus halkına ve Tarsus’a hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kocamaz, “Bugün Tarsus Belediyemizin hizmet kervanına katılan yeni araçları sizlere tanıtmak için buradayız. Aslında alınan araçların bir kısmı burada diğerleri ise şu an imalat aşamasında. Şu anda 29 araç Belediyemizin hizmet kervanına katılmış oluyor. İnşallah bugüne kadar bizim bile şikayetini yaptığımız özellikle temizlikle ilgili konuların şikayetleri son bulur. Yeni alınan araçlar Vatandaşa daha modern, daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla alınmıştır. İnşallah önümüzdeki yıl geriye kalan araçların tamamını yenilemiş oluruz. İnşallah Tarsus Belediyesi yeni araçlarla Tarsus halkına yönelik kaliteli hizmeti en kısa sürede verecektir.” dedi.

Tarsus Belediyesi tarafından 1 adet 6 teker kamyonet, 5 adet 10 teker kamyonet, 1 adet doblo, 1 adet linea, 3 adet çift kabin kasalı pikap, 1 adet dorse, 1 adet kazıcı yükleyici ve 1 adet Mercedes actros çift çeker çekici Fen Müdürlüğü’ne, 2 adet kapalı kasa kamyonet Zabıta Müdürlüğü’ne, 2 adet transmiker, 1 adet yükleyici İmar Ticaret Limited Şirketine ve 6 adet küçük sıkıştırmalı çöp kamyonu, 2 adet büyük sıkıştırılmalı çöp kamyonu ile 2 süpürme aracı Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.