Deniz Baykal oyunu Antalya'da kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal, milletvekili genel seçimlerinde oyunu Barbaros İlköğretim Okulu 1029 numaralı sandıkta kullandı.

Deniz Baykal oyunu Antalya'da kullandı
CHP eski Lideri Baykal, evinin karşısındaki Barbaros İlköğretim Okuluna eşi Olcay Baykal, CHP İl Başkanı Özer Ülken, CHP milletvekili ve adayı Osman Kaptan ve bir grup partili ile yürüyerek geldi. Barbaros İlköğretim Okulunun birinci katındaki 1029 numaralı sandık başına gelen Baykal, eşi Olcay Baykal ile birlikte T.C kimlik numaralarını görevlilere ibraz ettikten sonra oy pusulasını yeni ‘evet‘ mühürlerini aldı. İlk olarak eşi Olcay Baykal‘a oyunu kullandıran Deniz Baykal ardından kendisi sarı zarfa

koyduğu pusulayı yeni şeffaf seçim sandığında kullandı. Baykal, oyunu kullanırken seçimin hayırlı olmasını diledi. Baykal, iyisiyle kötüsüyle bir seçim kampanyası yaptıklarını belirterek "Çok olumlu bir çalışma yaptığımızı düşünüyoruz. Benim açımdan da Antalya‘da bu kadar kapsamlı bir çalışma fırsatı buldum. Artık söz milletin. Vatandaşlarımız kararını verecek. Hepimiz bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Hayırlı olsun. Antalya seçimini yakından takip edeceğim. Antalya‘yı izleyeceğim" dedi.

Kaynak: İHA