Başbakan Erdoğan Oyunu Kullandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar‘daki Burhaniye İlköğretim Okulu‘nda kullandı. Erdoğan, "Meydanlarda biz konuştuk, şimdi de milletimiz konuşuyor" dedi.

Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde eşi Emine Erdoğan ile birlikte Burhaniye İlköğretim Okulu‘na geldi. Vatandaşların alkışlarla yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan, girişte oy kullanmaya gelen ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilendi. Erdoğan, vatandaşlarla selamlaştıktan sona oyunu kullanacağı sınıfa giriş yaptı. Sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Başbakan Erdoğan, oyunu 2182 numaralı sandıkta kullandı. Başbakan‘ın ardından eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da oyunu kullandı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Güzel bir seçim kampanyasını, yorucu ama çok coşkulu bir seçim kampanyasını dün akşam itibariyle saat 18.00‘de bitirdik ve meydanlarda biz konuştuk, şimdi de milletimiz konuşuyor. Milletimiz bugün milli iradesini ortaya koymak suretiyle önümüzdeki 4 yıl bu ülkeyi kimin yöneteceğinin kararını vermiş olacak. Bu, bizler için en onurlu karar olacak, saygı duyulması gereken bir karar olacak. Şu ana kadar aldığım haberler itibariyle

gayet güzel bir oylama süreci devam ediyor. Ülkemin dört bir yanında şu anda sağlıklı bir şekilde devam eden bir oylama söz konusu. Bu yapılan oylamanın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Barışa, temel hak ve özgürlüklerin çok daha güçlenmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Erdoğan, açıklamasının ardından vatandaşların yoğun ilgisi altında okuldan ayrıldı.

Kaynak: İHA