Aziz Babuşcu, Eşi İle Birlikte Oy Kullandı

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, eşi Gülser Babuşcu ile birlikte oyunu kullandı. Babuşcu, oy kullanmak için geldiği okulda milletvekili adayları tarafından karşılandı.

Aziz Babuşcu, Eşi İle Birlikte Oy Kullandı
Aziz Babuşcu ve eşi Gülser Babuşcu oylarını kullanmak üzere Gaziosmanpaşa‘da bulunan Behçet Cambaz Anadolu Lisesi‘ne geldi. Babuşcu, okula girişinde partisinin İstanbul 2. Bölge milletvekili adayları emekli Tümgeneral Şirin Ünal ve Haldun Ertürk tarafından kapıda karşılandı. Eşinden sonra oyunu kullanan Aziz Babuşçu, okuldan ayrılırken yaptığı açıklamada, "Şüphesiz bugün Türk demokrasisi adına önemli bir seçim günü yaşıyoruz. Uzun bir kampanya döneminde siyasi partiler düşüncesini söyledi, fikrini

açıkladı, projelerini ortaya koydu. Milletimiz de bütün bu olan bitenleri izledi bugün kanaatini sandığa yansıtacak, bütün sözler arasında en doğru sözü vatandaş bugün kararını vermiş olarak sandıkta tercihini yapacak. İnşallah bu sonuç ki seçmen iradesidir ne olursa olsun başımızın gözümüzün üstünde yeri var. O iradeye hepimiz saygı duyacağız" diye konuştu.

Bu seçimlere baştan itibaren "Türk demokrasi mücadelesinin finali" dediğini anlatan Babuşcu, finale yaraşır bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Babuşcu, "Bugün de sandığa gelerek biz de düşüncemizi yansıttık. İnşallah Türk demokrasisi için, geleceğimiz için, hukuk üstünlüğü açısından, özgürlükler açısından, sivil bir anayasaya kavuşacağımız sonuçları ortaya çıkarak bir seçim olur" şeklinde konuştu.

Babuşcu, seçim kampanyaları dönemi boyunca parti olarak çokça sıkıntılı anlar yaşadıklarının altını çizerek, "Seçim bürolarımız Molotoflu ses bombalı saldırılara uğradı. Sabırla bugünlere geldik bugün de herhangi bir yerde bir sıkıntı yok. İnşallah tam bir demokrasi kültürü şöleni içerisinde akşama kadar vatandaşlarımız iradelerini yansıtmış olurlar. Ondan sonra da sandıktan çıkan sonuca herkes saygı duyar, demokrasimiz için de yeni ufuklara yelken açacağımız bir seçim olur" dedi.

Milletvekili adayı emekli tümgeneral Şirin Ünal da, "İnşallah bu seçimler vatanımıza, milletimize ve demokrasimize hayırlı olur" diye konuştu.

Kaynak: İHA