Sp Lideri Kamalak Trabzon‘da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Trabzon‘da yoğun yağmur altında halka seslendi.

Coşkulu kalabalık tarafından, "Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak" sloganlarıyla karşılanan Kamalak, seçime sadece iki partinin gireceğini belirterek "Seçime 15 parti girmeyecek. Sadece iki parti girecek. Biri saadet partisi, diğeri ise diğer partiler" dedi.

Trabzon Valiliği önünde düzenlediği mitingde kendileri dışında tüm partilerin işbirlikçi olduğunu iddia eden Kamalak, "Saadet Partisi dışında Avrupa Birliğine hayır, İslam Birliğine evet diyen var mı? Fatih gelse, ‘Avrupa Birliğine mi yoksa İslam Birliğine mi oy vereceksiniz?‘ dese kime oy verirdiniz? Haçlı birliğini kuranlar kendilerini nasıl tanıtıyor? Avrupa Birliği Hristiyan birliğidir. Fatih gelse oyunu kesinlikle İslam Birliğinden yana kullanırdı. Diğer partilerle aramızdaki en büyük fark, onların

hepsi batıcıdır. Biz ise İslami görüşten yanayız. Bizim dışımızdaki tüm partiler işbirlikçidir. Bunların hepsi zalimden, firavundan yanadır. AK Parti‘ye oy verenlere sesleniyorum. Sizin isminiz, kitabınız mı değişti? Kitapta, ‘Müslüman, Müslüman‘ın kardeşidir‘ yazıyor ama sana bakıyorum zalimlerle iş birliği yapan partiye oy veriyorsun. Bu söylediklerimin hiç birine AK Parti, ‘Yalandır‘ diyemez. Eğer zalimi destekleyecekseniz oyunuz farklı, eğer mazlumdan yana oy kullanacaksanız adres belli, Saadet Partisi.

Oy vermek vekaletname ve vergi vermektir. Bir oy deyip geçmeyin, bunun sevabı da vebali de çok büyüktür. Diğer partilerle aramızdaki en büyük farklardan biri, onların materyalist olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi‘nin alternatif parti olmadığını, tek çare olduğunu kaydeden Kamalak, fındık ve çayla ilgili görüşlerini açıklayarak, "İktidara gelirsek burayı serbest bölge ilan edeceğiz ve İran‘a kadar tüm kapıları açacağız. Saadet Partisi bir alternatif değildir, tek çaredir. Başbakan 2023‘ün çılgın döneminden bahsediyor ve bu dönemin kendisinin son dönemi olacağını söylüyor. Başbakan 2015‘te olmayacağına göre bu projeleri nasıl gerçekleştirecek? Trabzon‘un 2023‘teki projelere mi, işe mi ihtiyacı var?

İşçiye, memura, emekliye daha önce yaptığımız gibi yüzde 50 zam vermek için geliyoruz" diye konuştu.

Kalabalığın, "Kurtar bizi Kamalak, işler yarım yamalak" sloganları arasında konuşmaya devam eden Kamalak, "Kamyoncularımıza ucuz mazot projesiyle geliyoruz. Başbakan, ‘Uçak yapacağız‘ diyor. Ne zaman? 2023 yılında. Biz 40 yıl önce söylüyorduk. Yeşil kartları çöpe attıracağız çünkü her doğan çocuk beşikten mezara kadar sigortalı olacaktır. Şu an dünyanın neresinden bir feryat figan yükseliyorsa o Ayşelerin Fatmaların feryadıdır. İslam Birliğini kurmak için geliyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor‘a da başarılar dileyen Kamalak, "Trabzonspor‘umuza da üstün başarılar diliyorum. Trabzonspor‘umuzun yolu açık olsun" derken, Kamalak‘a sırtında "Mustafa Kamalak" yazılı Trabzonspor forması hediye edildi. Kamalak, daha sonra Bayburt‘daki mitingi için Trabzon‘dan ayrıldı.

Kaynak: İHA