Kültür Evlerinin Mezuniyet Programı
Adıyaman‘daki Bilgi ve Kültür Evleri mezuniyet programı düzenledi.

Bilgi ve Kültür Evlerinin tan?t?m sinevizyonu ile baºlayan programda ö?renciler def ve ney eºli?inde ºark? ve ºiirler seslendirdi. Daha sonra Bilgi ve Kültür Evi‘nde eğitim gören öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi sahne aldı. Yöresel oyunları sahneleyen halk oyunları ekibi figürleriyle izleyenlerden alkış topladı.
Adıyaman‘da 5 adet Bilgi ve Kültür Evi‘nin hizmet verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, bu sayıyı 10‘a çıkarmak istediklerini müjdeledi. Başkan Büyükaslan, "Eğitim alanında başarılı olduk. Bu başarı nedeniyle öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim" dedi.
Bilgi Kültür Evleri temsilcisi Abdulkerim Demir de, verilen eğitimlerin yanı sıra öğrencilere sanatı aşılamaya çalıştıklarını belirtti.
Mimar Sinan Bilgi Kültür Evi Müdürü Ebubekir Aytekin ise, "Mezuniyet dönemi için etkenlik düzenledik. Amacımız bir dönem boyunca yaptığımız eğitimi halkla paylaşmaktır. Öğrencilerimizin daha çok başarı elde edebilmeleri için eğitimde sanatsal, kültürel çalışmalara da önem veriyoruz" dedi.
Öte yandan mezuniyet programı kapsamında sahneye çıkan öğrenciler ebru resimleri de yaptı.
