Valilik Kupası‘nı Emniyet Aldı

Siirt Valiliği tarafından düzenlenen ‘Valilik kupası Halı Saha Turnuvası‘ sona erdi.

Siirt Valiliği tarafından düzenlenen ‘Valilik kupası Halı Saha Turnuvası‘ sona erdi.

    Siirt’te ilk defa Valilikçe düzenlenen halı saha futbol turnuvasına 48 takım katıldı. Katılımın yüksek olduğu turnuvada dörtlü gruplar halinde maçlar lig usulü ile 25’er dakikalık çift devre halinde, klasman hakemleri nezaretinde ve mesai saatleri dışında oynandı.

    Valilik Halı Saha Futbol Turnuvası kapanış törenine Vali Musa Çolak, Belediye Başkanı Selim Sadak, Adalet Komisyon Başkanı Yıldırım Şafak, Vali Yardımcısı Önder Çan, Polis Okulu Müdürü Cumali Aslancan, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

    Bilekler Spor Kompleksi‘nde düzenlenen ve çekişmeli geçen final maçında Emniyet Müdürlüğü, Belediye’yi 2-0 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın kapanış töreninde konuşan Vali Musa Çolak, ”İlimizde ilk defa düzenlen Valilik Kupası Halı Saha Turnuvası ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerimizin kaynaşmasını, sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Siirt İl Temsilciliği‘yle birlikte bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya katılımın oldukça fazla olması, bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sportif faaliyetler tam bir centilmenlik içinde yapılırsa anlam kazanır. Spor birleştirici, kaynaştırıcı, ruh ve fiziği geliştiren, rekabetçi, dayanışmacı bir faaliyet olduğunu unutmamalıyız. Valilik olarak, spora her alanda desteklerimiz devam etmektedir. Kaynaşma ve birleştirici özelliğinizden dolayı, bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

    Turnuvada 1. olan Emniyet, 2. olan Belediye ve 3. olan İNG Bank’a kupaları ve ödülleri dağıtıldı.