Türk manken, Will Smith'le aynı filmde!

Best Model of Turkey 2008 birincisi manken Armağan Oğuz (27), Men in Black 3" filmiyle Will Smith ile aynı projede yer almaya hazırlanıyor.

Türk manken, Will Smith'le aynı filmde!
Başrollerini Will Smith ve Tommy Lee Jones'un paylaştığı, şu sıralar üçüncüsü çekilmeye başlanan "Men in Black " (Siyah Giyen Adamlar) filminde rol kapan Armağan Oğuz'un 1960'lı yıllarda yaşayan daha sonra senaryo icabı canavara dönüşen ünlü bir ismi canlandırması planlanıyor.

Best Model of World 2008 yarışmasında Dünya ikincisi seçildikten sonra kurucuları arasında ünlü oyuncu Robert De Niro'nun da bulunduğu New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almak için Amerika'ya yerleşen ve yeteneğiyle Hollywood'da dikkat çeken genç manken, gerekli çalışma izinlerini aldıktan sonra "Men in Black" projesinde yer alacak.

Yönetmenliğini Barry Sonnenfeld yaptığı ve 25 Mayıs 2012'de gösterime girmesi planlanan filmde oynayacak olmasının gurur verici olduğunu dile getiren Armağan Oguz, "Bu projeye seçilmiş olmak çok güzel bir duygu; biz Türkler çok yetenekli bir toplumuz, yeter ki kendimizi gösterebileceğimiz ortamlar sağlansın. " diye konuştu.

Kendisine gelen dizi teklifleri üzerine oyunculuk eğitimi almaya karar verdiğini anlatan Oğuz, "Men in Black 3" filmine seçilme hikâyesi için de şunları söyledi, "Eğitim esnasında pek çok kısa film projelerimiz oldu. Okuldaki hocamın yol göstermesiyle çalışmalarımı oyunculuk seçmeleri gerçekleştiren yapımcı şirketlere gönderdim, bunlardan biri de "Men in Black 3" filminin seçmeleriydi. Filmde aranan oyuncu özelliklerinden biri 1.90 ve üzeri boy uzunluğuna, kemikli bir yüz yapısına sahip olmaktı. O yüzden ilk aşamada seçilmem çokta zor olmadı. Ardından Nisan ayında oyunculuğumuz denendi, makyajlarımız yapıldı. Rolü kaptım" dedi.